Uns 2.000 € recapta la Nit de l’Humor de Roses per a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia

9ª Nit de l’Humor de Roses
Jesús Cañete, Toni Rodríguez, Manolito Gafotes i Xavier Delltell al final de l'espectacle

2.000 euros que serviran per finançar un pis d’acollida destinat a pacients de leucèmia de la Fundació Josep Carreras

9ª Nit de l’Humor de Roses
Jesús Cañete, Toni Rodríguez (amb el micro), Manolito Gafotes i Xavier Deltell van voler fer-se una foto al final de l’espectacle en la que sortís el públic

Els diners que es van recaptar a la 8ª Nit de l’Humor van servir per finançar tot un any un pis d’acollida per a pacients de leucèmia que requereixen una tractament de llarga durada. És un dels programes de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia per a malalts que viuen lluny del centre hospitalari on reben el tractament. Així ho va dir la responsable d’Iniciatives Benèfiques de la Fundació Josep Carreras, Regina Díez, als assistents, dissabte passat, a la 9ª Nit de l’Humor ‘Un Somriure contra la Leucèmia’ que es va celebrar al Teatre Municipal de Roses.
Una altra nit d’humor, una gran nit de riure i solidaritat la que va viure un cop més Roses a favor de la Fundació Josep Carreras. Un espectacle que té garantit el ple absolut, i per la qual cosa Alfons Gómez, principal impulsor de la Nit Humor, sempre programa dues sessions “per a que ningú es quedi fora”.

En aquesta ocasió, la Nit de l’Humor va anar a càrrec dels humoristes Tony Rodríguez, Xavier Deltell i Jesús Cañete. Monologuistes de primera divisió, del Club de la Comedia de TV, i que a Roses es va tenir l’oportunitat de veure’ls a tots tres al preu de 15 euros.

I en cinc mots es pot definir l’espectacle que van oferir: Un No Parar de Riure. Perquè és el que va passar durant tres hores, hora i mitja per espectacle. I així ho poden testificar les persones que van omplir la platea a la primera sessió i les que van fer tres quarts d’entrada a la segona. “No falla mai. La gent de Roses quan la necessites sempre hi és. Han vingut a veure l’espectacle d’humor, sí, però també hi van assistir perquè era un acte solidari. I Roses és molt solidària”, va manifestar Gómez després de l’espectacle.

Memorables les històries que va explicar un gadità (Rodríguez), el qual no va néixer per treballar, que va comptar un lleidatà (Deltell), amb fòbia pels èxits musicals però amb una gran facilitat per ballar, i històries d’un sevillà (Cañete), capaç de parlar igual que Boris Izaguirre, per un instant després imitar la veu d’en Luisma, personatge de la sèrie Aida interpretat per Paco León.
I memorable va ser la gent de Roses, un cop més, per la seva solidaritat. Per això, tot dos, humoristes i públic, es mereixen sortir a la foto. O no?