Suquet de peix de Rose

2.500 racions d’arròs es van repartir ahir durant l’arrossada del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2023
1.300 d'un total de 2.500 persones van menjar l'arròs del Carnaval de Roses a la Sala Polivalent annexa al Pavelló d'Esports

1.300 persones disfressades i mitja França van degustar ahir el millor arròs (no hi ha cap més) del Carnaval de Roses

Les burbujes de Freixenet és com l’arròs del Carnaval de Roses. Sense les bombolles, el cava Freixenet ja no tindria essència, sense arròs els dilluns de Carnaval de Roses tampoc tindria sentit.

Aquesta afirmació no és cap suposició, sinó tota una realitat, com ho demostra que dels 2.500 tiquets que es van posar a la venda, es van vendre tots. 1.300 pels participants del Carnaval, que van ser ubicats a la Sala Polivalent annexa al Pavelló d’Esports, i 1.100 pels veïns francesos que ja tenen el dilluns de Carnaval reservat en la seva agenda per degustar l’arròs, i 100 persones de Roses, que els hi van servir al mateix Pavelló esportiu.

Quan anem a un restaurant i sortim d’ell ben servits, segur que hi tornem. Doncs el que fan els nostres veïns francesos, molt d’ells amb segona residència a Roses, tornar cada any per degustar el suculent arròs que elabora, any rere any, l’equip de cuiners de l’Andreu Rodríguez el Boque.
Cuiners, voluntaris i de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Roses als quals se’ls ha d’agrair la seva implicació en donar de menjar a 2.500 persones… amb molta fam!
Milers de persones a les que s’ha de sumar les 200 que van esgotar els tiquets per poder menjar arròs vegà, la gran novetat de l’arrossada de la festa de disfresses d’enguany.

I si sense arròs el Carnaval de Roses ja no seria el mateix, sense francesos degustant-lo tampoc, per tant, benvinguts siguin, cada any, tots els ciutadans i ciutadanes de França a casa nostra per menjar una arrossada carnavalera.

Com també cal fer una menció especial al Rei Carnestoltes, representat per José Angel Piñeiro, de la colla Scarogtins, que no fart de ballar sense parar durant totes les desfilades va voler amenitzar la sobretaula ballant ritme de Carnaval…
No sabem si aquest jove funciona amb piles Duracell, però el tiu dura que dura, que traduït a la festa de disfresses de Roses, vol dir balla que balla…