Mes de paraules

20 alumnes de Roses reforcen el seu coneixement del català durant l’estiu amb tallers teatrals

Al llarg dels mesos de juliol i agost, un total de 20 alumnes de les cinc escoles de primària de Roses assistiran als tallers teatrals en dues sessions setmanals de 3 hores de durada

Aquest matí ha tingut lloc la primera sessió dels tallers ‘La llengua catalana a través del teatre’ que l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses ofereix aquest estiu a alumnes de primària. Es tracta d’una activitat educativa de suport a la tasca escolar per a aquells alumnes que presenten dificultats en l’aprenentatge del català, que vol incentivar de manera activa el seu coneixement a través d’una activitat motivadora i engrescadora com és la representació d’una obra de teatre.

Al llarg dels mesos de juliol i agost, un total de 20 alumnes de les cinc escoles de primària de Roses, dividits en dos grups de treball (un integrat per alumnes de 1r i de 3r de primària i un altre per a alumnes de 4r i 6è), assistiran a dues sessions setmanals de 3 hores de durada cadascuna d’elles. Les activitats es duen a terme al i són conduïdes per un professional de Llegendària Lleure, encarregat del guiatge i l’acompanyament dels participants.

L’objectiu de l’activitat és millorar la comprensió i expressió orals, treballant-les des d’una perspectiva diferent a la que els i les alumnes duen a terme a les aules, aprofitant els beneficis i possibilitats que ofereixen les arts escèniques i fent servir la creativitat i les dinàmiques teatrals per aprendre d’una manera lúdica.