Uns 200 ballarins i ballarines participen en la XXIX Trobada de Dansa de Roses

Trobada de Dansa de Roses

Les ballarines de l'Acadèmia de Dansa Danny's en el moment de la seva actuació

14 escoles de ball de Catalunya i França participen en aquesta trobada de dansa amb gairebé 30 anys d’història

Trobada de Dansa de Roses
Les ballarines de l’Acadèmia de Dansa Danny’s en el moment de la seva actuació

Un any més el Pavelló Municipal de Roses es va omplir de coreografies i música gràcies a la Trobada de Dansa anual que organitza l’Acadèmia Dany’s amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, i que enguany ha arribat a la seva 29ª edició, esdevenint en tot un clàssic dels espectacles que s’ofereixen a la Vila al llarg de l’any.

Un total 14 escoles de ball catalanes i del sud de França són les que hi van participar en aquesta trobada per oferir un gran espectacle de música i dansa.

Com en l’edició de 2016, la Trobada la va inaugurar l’Escola de dansa Gabriela Martín, de Roses, per a continuació i per aquest ordre sortir a l’escenari l’Ecole de Danse Sypnosis Youth Ballet Isabèlle Vergne, de Perpinyà, l’Atelier Municipal de Danse de Cabestany-Florence Fabre; l’Every Dance Véronique Guisset, també de Perpinyà, l’Escola de dansa Anna Sureda, d’Anglès. Ballarines que van donar pas a les alumnes de l’organitzadora Acadèmia de Dansa, Dany’s, per continuar amb Jazz Cadaqués-Carolina Seglar, Dance Center Avenue-Jennifer Juli et Jessica Juli, de Perpinyà, l’Escola d’art coreogràfic Lilliane Auge, de Llançà, l’Escola de ballet Violette Arp, d’Olot; l’Escola de Ballet Tito Gratacós, de Banyoles; 6Step Crew Casa Musicale Renald Leqlerq, de Perpinyà; per tornar a repetir l’Escola de dansa Gabriela Martín, que va cloure la primera part de l’espectacle. A la segona totes, menys aquesta darrera, van repetir actuació afegint-se la Step Dance Lluïsa Llamas, de Vilafant.

En total van ser al voltant de 3 hores de dansa i musica les que van envair el Pavelló Municipal d’Esports de Roses que va cloure l’organitzadora Acadèmia de Dansa, Dany’s.