22 artistes participen en el II Concurs de Pintura Ràpida de sobre la Posta de Sol de Roses

II Concurs de Pintura Ràpida de sobre la Posta de Sol de Roses
Els guanyadors del II Concurs de Pintura Ràpida de sobre la Posta de Sol de Roses amb els organitzadors i autoritats

Cinc artistes infantils, cinc juvenil i vint-i-dos adults van participar en aquest segon Concurs de Pintura Ràpida de Roses amb 900 euros en premis

Enguany fa 19 anys que a Roses s’havia celebrat un concurs de pintura ràpida. Un certamen que l’Àrea de Promoció Econòmica va voler recuperar l’any passat emmarcat dins les activitats prèvies del Festivalet de Roses.

Un Concurs de Pintura Ràpida sobre la Posta de Sol de Roses que va celebrar, aquest passat dissabte, amb la col·laboració de l’associació Animart’, la seva segona edició, després de ser recuperat, aquest passat dissabte, en tres categories: Infantil, Juvenil i Adults, “augmentant la participació de l’any passat, ja que dels 14 participants que hi va haver al 2018 hem passat als 22 enguany, dotze a la categoria d’Adults, cinc a la Infantil i cinc a la Juvenil”, va afirmar el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens.

Així, entre les 15 i les 16 hores de dissabte els participants van passar pel Centre Cultural de Ca l’Anita a formalitzar la inscripció i obtenir el suport segellat on elaborar la seva pintura.
Tothom a les 20 hores va entregar la seva obra sense signar per a que el jurat, composat per Anna Maria Constanseu, Carles Victòria i Albert Pujol, no sabés el nom de l’artista i poder valorar cada obra amb total imparcialitat.

I a les 21 hores, en un acte celebrat amb el mateix Centre Cultural de Ca l’Anita es va l’acte d’entrega de premis als guanyadors d’aquest II Concurs de Pintura Ràpida de sobre la Posta de Sol de Roses, que el jurat va designar seguint els criteris de qualitat tècnica, originalitat de les obres i la complexitat en la tècnica o tècniques emprades.

La presidenta d’Animar’t, Laia Segura, va ser l’encarregada, acompanyada de Félix Llorens i el  regidor d’Infraestructura i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández, de fer públic els noms dels guanyadors especificant que “a les categories Infantil i Juvenil hi ha dos guanyadors i a la categoria d’Adults un primer, un segon i un tercer premi”.

Bassma Amrani i Bernat Pla de Llorens va ser els guanyadors a la categoria Infantil, i Sílvia Rodríguez i Ona Arnau els de la categoria Juvenil, emportant-se com a premi tots quatre un diploma i material didàctic valorat en 50 €.

Pel que fa a la categoria d’Adults, el primer premi, valorat en 400 euros, va ser per a Juanjo Valeros, el segon, valorat en 250€ per a Gaspar Bosch; i el tercer valorat en 150 euros per a Josep Mª Plaja.

El lliurament dels diferents premis va anar a càrrec de Roser Alabert, vicepresidenta de Shopping Comerç, que juntament amb l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, entitats que col·laboren en aquest concurs donant tant el material didàctic com els premis en metàl·lic.

Totes les obres que hi van participar en aquest II Concurs de Pintura Ràpida de sobre la Posta de Sol de Roses romandran exposades a Ca l’Anita fins al pròxim 10 de novembre.