22 positius per coronavirus a Roses

Coronavirus a Roses
En una setmana els positius de coronavirus a Roses han baixat de 23 a 19

En una setmana els positius per coronavirus a Roses han baixat de 75 a 22

A Roses, la xifra de positius per contagi de coronavirus durant els darrers 7 dies ha baixat a 22, és dir, 53 persones menys que el passat dimarts, 2 de febrer . Una baixada significativa, com la que ha reflectit també l’índex de risc de contagi, passant dels 663,72 punts de fa una setmana als 266,99 d’avui, 9 de febrer. Així mateix, la taxa de reproducció del 0,94 al 0,58.

Pel que fa als centres educatius de Roses també cal destacar al disminució del nombre de grups-classe confinats, que a data d’avui és de 2, 10 menys que fa 7 dies enrere.
Així mateix, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu durant els darrers 10 dies ha estat tan sols d’una persona.

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

Institut Cap Norfeu: 1 grup confinat, que es reincorporarà el dia 13 de febrer

Centre Escolar Empordà: 1 grup confinat que es reincorporarà el 12 de febrer

Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, llars d’infants municipal i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.