25 anys pedalant porta el Club Ciclista Roses

Club Ciclista Roses

El Club Ciclista Roses va celebrar a Ca l'Anita el seu 25è aniversari

El Club Ciclista Roses va celebrar el passat dissabte el seu 25è aniversari

Club Ciclista Roses
El Club Ciclista Roses va celebrar a Ca l’Anita el seu 25è aniversari

Fa 25 anys es va crear el Club Esports Roses, entitat que acollia dues modalitats esportives ben distintes, l’Atletisme i el Ciclisme. I va néixer per la inquietud d’alguns rosincs de poder competir de manera oficial estant federats, tant corrents com donant pedals.

Un club que va anar evolucionant de tal manera que va acabar convertint-se en dues entitats, el Club Atletisme Roses per tal de córrer per la pista i el Club Ciclista Roses per poder pedalar per la carretera.

I aquest passat dissabte el Club Ciclista Roses va celebrar, el passat dissabte al Centre Cultural de Ca l’Anita, el 25è aniversari de la seva fundació. Una celebració en la que es van donar cita els membres actuals del club així com els fundadors de l’entitat i d’altres que hi van formar part en algun moment durant els darrers 25 anys.

Una commemoració d’aniversari que va servir, principalment “per retrobar-nos i recordar les vivències que hem viscut durant tot aquest temps, les proves a on hem anat a córrer, els cims que hem, les proves que hem organitzat, com la Ratpenat, la Bike Marató del Cap de Creus i d’altres que actualment ja no es fan”, va afirmar el president del Club Ciclista Roses, Josep Moreno.

I per recordar 25 anys del club i les persones que han passat per ell es va passar un vídeo de fotografies (que es poden veure clicant a l’arxiu adjunt de sota), que esdevé tot un document històric, i que els assistents va visionar mentre degustaven l’aperitiu preparat per a l’ocasió.
Un vídeo en el que es dona molta èmfasi als voluntaris, tota aquella gent que de manera anònima ha fet possible, realitat, l’organització dels esdeveniments esportius al voltant de la bicicleta que ha organitzat el Club Ciclista Roses.

Pel fa a les previsions de futur el president Moreno va manifestar que “com a club petit que som ens marquem uns objectius assumibles, aquí està l’èxit del club, per tant, volem continuar com fins ara, no abastar més perquè som els que som, i fent les dos o tres proves que organitzem a l’any, que estan totalment consolidades, ja que esdevenen un èxit de participació, ja està bé”.  

Això pel que respecta a la part esportiva, en quant a la vessant social Josep Moreno desitjaria que el club es regenerés amb la incorporació de joves ciclistes, per a que el club continués, com a mínim, 25 anys més.