26 anys del Casal del Pescador va celebrar l’Associació de Jubilats del Mar

Aniversari Casal del Pescador

Els jubiltas del Casal del Pescador dinant a l'Hotel Terraza

Els avis i avies del Casal del Pescador celebren el 26è aniversari de l’entitat

Aniversari Casal del Pescador
Els jubiltas del Casal del Pescador dinant a l’Hotel Terraza

La celebració del vint-i-sisè aniversari del Casal del Pescador va consistir, com es tradició en un acte religiós celebrat a l’església de Santa Maria de Roses. Un missa on va actuar la coral d’aquest Casal d’Avis, ‘La Flauta Dolça’.

Tot seguit els jubilats i jubilades del mar s’han dirigit cap a l’hotel Terraza on van gaudir d’un dinar reservat per a l’ocasió.
Representants de l’Ajuntament de Roses, l’alcaldessa Montse Mindan i el regidor de Benestar Social, Marc Danès, de la Confraria de Pescadors, Kiko Abad i Pere Falcó i el comandant naval Jesús Amellugo van voler estar al costat de la gent gran en un dia tan assenyalat, acompanyant al president de l’Associació de Jubilats del Mar, Vicenç Simon i la responsable de Cases del Mar de l’Alt Empordà, Olga Simarro, durant tota la diada.

Durant el dinar es va homenatjar al socis més veterans del Casal del Pescador, Pedro Climent i Domingo Mañas als quals se’ls va obsequiar amb una cartera i un portamonedes, i Irene Péres, Herminia Sanz i Esperanza Buixeda, que van rebre un ram de flors. Així mateix es va fer entrega d’una placa commemorativa als matrimonis que compleixen enguany les seves noces d’or. Pedro Sánchez i Càndida Rodríguez, Joan Macau i Rosa Corcoll, José Prats i Elisa Martínez i Joan Berta i Mª Teresa Sanés són les parelles que es van casar ara fa 50 anys.

La celebració d’aniversari de l’Associació dels Jubilats del Mar va finalitzar amb un ball celebrat a les mateixes instal·lacions de l’hotel Terraza.