261 jugadors, tècnics i directiva de l’A.E. Roses es presenten davant la seva afició

A.E. Roses
Tots els equips, jugadors, entrenadors, delegats i directiva de l'A.E. Roses d'aquesta nova temporada de futbol 2019-2020

El passat diumenge l’Agrupació Esportiva Roses va presentar als 261 jugadors amb els que compta el club per la nova temporada de futbol 2019-2020

261 jugadors, 20 més que la temporada passada, dividits en 19 equips, juntament amb els seus respectius entrenadors i delegats, es van presentar diumenge passat a l’Estadi Municipal del Mas Oliva davant la seva afició en aquesta nova temporada de futbol 2019-20.

Un nou curs futbolístic en el que el club s’ha marcat l’objectiu “a nivell de futbol base, mantenir la categoria de la 1ª Divisió dels equips Cadet i Juvenil, perquè estar a la màxima categoria és un reclam per la mainada alhora de confeccionar els equips i que aquests siguin competitius”, va afirmar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

I pel que fa al primer equip, López, va afirmar que “l’objectiu és consolidar un bloc de jugadors que estigui disputant còmodament a 3ª Catalana per a dos anys vista mirar si podem assolir l’ascens a 2ª Catalana amb garanties, és a dir, que si aconseguim l’ascens serà per mantenir-nos i consolidar-nos a Segona Catalana, i no pas fer d’equip ascensor”.

Per problemes tècnics el president no va poder llegir el discurs de cada any per la presentació dels equips de la nova temporada de futbol, per això ho reproduïm aquí:

Discurs:

Bon dia a tothom,

Jugadors„ entrenadors, delegats i familiar.

Avui ens trobem per realitzar la presentació de la temporada 2019-2020, la qual es troba a les portes del centenari i en la que viurem experiències de les quals ens hem de quedar amb les bones coses per tal de poder créixer com a persones i corn esportistes.

Vull agrair l’esforç, la dedicació a totes les persones de la Junta Directiva aquí presents que fan possible que el club tiri endavant, també al coordinador per tota la feina que realitza, així com els entrenadors i delegats.

Així també volem agrair a tots els nostres col·laboradors, i especialment al nostre sponsor principal: el restaurant E1 Corral.

Vull puntualitzar que la nostra entitat és de les mes antigues d’aquest poble sinó la més antiga. Aquest club sempre ha estat vinculat amb actes no tan sols esportius sinó també socials, donat a que ha impulsat moltes activitats pel nostre poble, com ara la quina, les vaquilles, etc…) i ha desenvolupat una tasca en la formació esportiva i humana amb la mainada de Roses durant aquests quasi 100 anys.

El nostre club ha arribat fins aquí gràcies a l’esforç, al treball, superant infinits inconvenients i problemes al llarg del temps.

Hi ha hagut moltíssimes persones que han treballat pel club i han dedicat part del seu temps i vida ha fomentar l’esport, la convivència i els valors humans i esportius a la Vila de Roses. Amb això vull dir que aquest club ha escrit una història, s’ha guanyat uns drets, s’ha guanyat un respecte i un lloc a les memòries d’aquest poble i es mereix un reconeixement per la seva trajectòria.

Jo, com a president d’aquest club no acceptaré cap falta de respecte contra els nostres drets, la nostra història, per respecte a les persones l tothoni que ha estat i estan vinculades a la nostra entitat, per tot això i per tots ells defensaré fins a on calgui.

Moltes gracies per la vostra assistència els meus millors desitjos i èxits per a tothom.

VISCA LA AGRUPACIÓ ESPORTIVA ROSES!!

Sergi López
President de l’A.E. Roses