27 anys, que és diu aviat, compleix l’Associació de Jubilats del Mar del Casal del Pescador de Roses

Aniversari Associació Jubilats del Mar de Roses
Pastís d'anivesari del Casal del Pescador de Roses

Els jubilats i jubilades del Casal del Pescador de Roses van celebrar el 27è aniversari de l’entitat

Aniversari Associació Jubilats del Mar de Roses
Pastís del 27è anivesari del Casal del Pescador de Roses

La celebració del vint-i-set aniversari de l’Associació de Jubilats del Mar del Casal del Pescador es va iniciar amb el tradicional acte religiós celebrat a l’església de Santa Maria de Roses, per seguidament, dirigir-se tots els assistents a l’aniversari a l’hotel Terraza, lloc que sempre escullen per celebra un dinar acord amb la magnitud de la xifra d’antiguitat de l’entitat de jubilats.

Per part de l’Ajuntament de Roses, van assistir l’alcaldessa Montse Mindan i el regidor de Benestar Social, Marc Danès. Kiko Abad i Antonio Falcó, de la Confraria de Pescadors i el comandant naval Jesús Amellugo, també van ser-hi al costat del president de l’Associació de Jubilats del Mar, Vicenç Simon, i de la gent gran del mar en un dia tan assenyalat per a ells. Un dia d’aniversari que va comptar, també, amb la presència de la responsable de Cases del Mar de l’Alt Empordà, Olga Simarro.

Durant el dinar, Vicenç Simon, fent de mestre de cerimònies va cridar a l’única parella de l’Associació que enguany fa 50 anys de casats, “la Paquita Giró i l’Alejandro Alavés”, als quals l’alcaldessa els va fer entrega d’una placa en forma de llibre en record de tant important esdeveniment en la vida d’aquests dos jubilats del mar de Roses.
Tot seguit, Simon va esmentar a les dones de l’entitat que “en aquest any tinguin més de 80 anys, i que són l’Angelina Ballesta, la Carmen Jiménez”, que van rebre un centre de flors de mans de Kiko Abad. “I els homes més gran, suposadament”, va dir el president de l’Associació de Jubilats del Mar, “són Saturnino Caldera i Josep Marés”, als quals se’ls va lliurar també un obsequi.

Montse Mindan va donar les gràcies “per deixar-nos participar amb vosaltres d’aquestes festes”, i els va desitjar als assistents “que compliu molts anys més, i enhorabona als que fan 50 anys de casats, ja que no els fa tothom”. Mindan va expressar, a l’igual que Vicens Simon que “l’any vinent siguem tots”.

Un ball al mateix hotel Terraza va cloure el 27è aniversari de l’Associació de Jubilats del Mar del Casal del Pescador.