2ª edició del Nadal Market Alt Empordà

Nadal Market Alt Empordà

El Nadal Market Alt Empordà és una proposta que reuneix 50 expositors d’artesania, productes alimentaris, roba i complements, música en viu i degustacions diverses

Nadal Market Alt Empordà Una cinquantena d’ expositors participaran el cap de setmana del 5 i 6 de desembre a Ordis en la 2a edició del Nadal Market Alt Empordà, una innovadora proposta on es concentrarà una àmplia oferta d’artesania, productes alimentaris, roba i complements, música en viu i degustacions diverses. Està organitzat per SomniD4, que aposta per crear espais on diverses persones puguin exposar i vendre un ventall de productes i donar sortida a les seves creacions.

En aquesta ocasió el Nadal Market Alt Empordà es durà a terme al Mas Roig d’Ordis, una masia del segle XVI. La primera edició es va celebrar a l’Hotel rural Mas Falgarona d’Avinyonet de Puigventós que estava tancat i es va obrir per dur a terme la iniciativa redecorant de Nadal els espais interiors i exteriors de l’establiment . La voluntat dels organitzadors és que el mercat es pugui dur a terme cada any en un lloc diferent de la comarca per fer conèixer els diversos pobles de l’Alt Empordà.

Al mercat, que es podrà visitar dissabte, de les 11h i fins les 22h, i diumenge de les 11h a les 20h, s’hi podrà trobar una àmplia oferta que abarcarà des de productes d’artesania a alimentació. Hi haurà estands de decoració, de bijuteria, de roba i complements, de productes fets a mà, de productes alimentaris del territori i degustacions diverses com vermut artesà i menjar. El mercat de Nadal ocuparà espais interiors de la masia i exteriors on hi haurà una part de menjar amb diversos Food trucks (furgonetes WG, caravanes decorades que oferiran entrepans de botifarrers, crepes i patates). També hi haurà tallers de maquillatge per als més petits i música a càrrec del conjunt Buena Onda i de Jep Perxés. La 2a edició del Nadal Market Alt Empordà espera atraure un gran nombre de visitants com va succeir en la primera.