La 2ª Jornada del Trofeu Estiu Open 2016 del GEN Roses torna a veure un podi totalment internacional

Trofeu Estiu Open 2016 GEN Roses

Regata de la 2ª Jornada del Trofeu Estiu Open 2016 del GEN Roses

Laurent Vigo es reaferma al capdavant de la general del Trofeu Estiu Open 2016 a falta d’una jornada

Trofeu Estiu Open 2016 GEN Roses
Regata de la 2ª Jornada del Trofeu Estiu Open 2016 del GEN Roses

Aquest Trofeu Estiu consta de 32 jornades, la primera que es va disputar el passat 3 de juliol, la tercera que es farà el 4 de setembre, i entre totes dues la que es va disputar ahir, 7 d’agost.

Jornada de Vela que es va disputar amb un vent fort de tramuntana d’entre 8 i 20 nusos, i en el que Peter Muller, Chris Russell i Laurent Vigo són els que es disputaran el Trofeu a l’última jornada. amb una lleugera avantatge per a en Vigo, el qual sembla tenir molt ben encarrilat la victòria del Trofeu Estiu Open 2016 de regates de Vela lleugera del GEN Roses.

S’ha d’assenyalar, però, l’actuació dels regatistes Enric Amat, Isabelle Arnaux, Esther Ros, o Raul Caner, que han quedat entre els tres primers en algunes de les 7 regates disputades, destacant el retorn del campió del món Grand Màster, Peter Whipp, que ha aconseguit pujar a diversos podis parcials demostrant la seva classe com a regatista.

D’altra banda, Joan Victoria, Miquel Rosich i Sergi Lleó que es van perdre la primera Jornada d’aquest Trofeu Estiu, han entrat molt forts en aquesta segona prova aconseguint entrar en el top ten de la general els dos últims mentre que Victoria s’ha situat onzè.

El 4 de setembre es decidirà el campió final d’aquest del Trofeu Estiu Open 2016 de Vela.