3 positius acumulats per coronavirus registra l’institut Cap Norfeu de Roses

Coronavirus als centres educatius

Als centres educatius de Roses hi ha una classe i un total de 45 persones confinades per coronavirus

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 6 d’octubre, un total 45 persones confinades, de les quals 30 pertanyen a una classe (29 alumnes i un professor) de l’institut Cap Norfeu, centre on es registren fins al moment els únics 3 casos positius per contagi de la Covid-19.

A l’institut Illa de Rodes hi ha 7 persones confinades, totes elles de corresponents a l’alumnat. El mateix passa al Centre Escolar Empordà, que de les 5 persones confinades per coronavirus són alumnes.

El mateix passa a l’Escola Narcís Monturiol, on hi ha 2 alumnes confinats, mentre que la persona confinada de l’Escola Montserrat Vayreda, es tracta d’una persona externa al centre.

La resta de les Escoles de Primària i Llars d’Infants de Roses no tenen a dia d’avui cap persona confinada per la Covid-19.

Cal destacar que aquestes dades dels casos de Covid-19 als centres educatius s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid del Departament d’Educació de la Generalitat.