350 rosincs asseguren l’esmorzar diari als més de 300 nens i nenes de La Cité de la Solidarité

El Teatre es va emplenar per assistir al Festival Benèfic Pro-Guinea Conakry

L’associació de Roses Amics de Guinea-Conakry va celebrar un nou festival benèfic en pro dels nens i nenes que viuen a La Cité de la Solidarité.

Un festival que va atraure al Teatre Municipal de Roses a 350 persones, la qual cosa significa que, entre les entrades venudes a taquilla, les anticipades i els números per al sorteig, es van recaptar més de 2.000 euros, superant la quantitat de l’any passat quan es va fer més de 1.800 €. Uns diners que aniran destinats a l’esmentada Cité de la Solidarité,un veinat que és una antiga caserna de l’exercit francès que el govern de Guinea va convertir en un gueto veïnat on conviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques i en una pobresa extrema ja que ni tan sols poden subsistir amb l’únic mitjà amb el que podien menjar: les almoines dels seus conciutadans.

El festival es va omplir de música i ball gràcies a les actuacions de l’Escola de Dansa Dany’s i el Club de Gimnàstica Rítmica Gemma.

Al finalitzar la funció es va portar a terme un sorteig que donava l’oportunitat als assistents de optar als següents premis:

  • Quadre donat per la Sr. Siseta Cusí
  • Panera de fruita gentilesa de Fruites Santiago
  • Lot de la botiga Esther
  • Lot de la botiga de joguines Ley’s
  • 1 sopar per a dues persones al restaurant Gaia

[flagallery gid=56 name=Gallery]