390 km pel Marroc a 50 per hora fan els ‘Gorditos Team’ amb el seu cotxe malmès per tornar cap a Roses

Gorditos Team de Roses

L'alegria ha carateritzat als 'Gorditos Team' de Roses durant la seva aventura al Maroc Challenge

Els ‘Gorditos Team’ han d’anar poc a poc amb el seu cotxe, que no està, ni molt menys, per còrrer

Gorditos Team de Roses
L’alegria ha carateritzat als ‘Gorditos Team’ de Roses durant la seva aventura al Maroc Challenge

Ahir els ‘Gorditos Team’ de Roses, és a dir, Josep Lluís Martos, Popi, i Sergi Cayuela, van iniciar el viatge de tornada cap a casa, Roses. I ho van fer poc a poc, ja que el cotxe no els permet córrer més si no volen tenir un accident,vam fer 390 km a una mitja de 50 per hora i hem trigat 8 hores fins arribar a Nador”, va Cayuela.
Nador és la ciutat on s’iniciava el Ralli Maroc Challenge al Marroc i on s’han d’embarcar cap a la península.

Cal destacar que també van trigar tant perquè es van anar aturant pels pobles que creuaven i repartir el material que portaven.

En arribar al port de Nador “ens han fet passar el cotxe pel escàner, perquè quan el policia ha vist l’interior del cotxe tant endreçat, net i pulit, ha considerat que per saber si portàvem alguna cosa il·legal el millor era passar pel escàner”, va dir rient en Popi

Arribada a Almeria, “terra de Manolo Escobar i David Bisbal”

Gorditos Team de Roses
En Sergi Cayuela fent entrega d’una pilota a uns nens marroquins

Aquest matí en Popi i en Sergi ja han arribat a Almeria, terra de Manolo Escobar i David Bisbal, i on s’han moltes pel·lícules del Far West” ha volgut recordar en Popi, on estan fent els tràmits amb el RACC per aconseguir una grua pel malmès Ford Sierra que han utilitzat durant el Maroc Challenge i cotxe de lloguer per tornar cap a Roses, que si tot va bé, arribaran avui.