400 persones participen a les Jornades Europees del Patrimoni organitzades pel Consell Comarcal

Jornades Europees del Patrimoni

Concert que va oferir la Jove Orquestra de Figueres a l'església dee Cabanes

Jornades Europees del Patrimoni que el Consell Comarcal de l’Alt Empordàva promoure a Cabanes i Pont de Molins

Jornades Europees del Patrimoni
Concert que va oferir la Jove Orquestra de Figueres a l’església dee Cabanes

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha participat, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni que es van celebrar el passat cap de setmana a tot Catalunya i que va coordinar el departament de Cultura de la Generalitat amb l’objectiu d’apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país.
Totes les activitats que s’hi van desenvolupar van ser gratuïtes i van anar de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar aquest any l’activitat “Monestirs amb música”, amb el suport dels ajuntaments de Cabanes i de Pont de Molins.
Així, el dissabte 17 de setembre, a les 16 hores, es va fer una visita guiada a Sant Feliu de Cadins, Cabanes, a càrrec de Genís Mencion. A les 18 hores tingué lloc un concert a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres a l’església del municipi.

I el diumenge 18, a les 16.30 hores, es va fer una visita guiada a Santa Maria del Roure, santuari de Pont de Molins i que va anar a càrrec de Ferran del Campo. A les 18 hores va actuar, en el mateix recinte, l’Orquestra Versàtile del Casino Menestral Figuerenc.

En total, entre les visites guiades i els concerts posteriors, hi van participar unes 400 persones.