47 rosincs més preparats per a la seva inserció en el món laboral

Ajuntament de Roses

Foto de família de les persones que han rebut el seu certificat de formació amb l'alcaldessa, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez

Lliurats 47 certificats de participació als cursos de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses

Ajuntament de Roses
Foto de família de les persones que han rebut el seu certificat de formació amb l’alcaldessa, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez

Aquest matí, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez, han lliurat els certificats dels cursos d’aparadorisme, de carretoners i d’alfabetització digital a tots els participants que han finalitzat aquestes formacions. Amb aquestes propostes, centrades en temàtiques específiques amb una aplicació eminentment pràctica, el consistori vol donar eines de formació i millora efectives tant a persones desocupades que volen millorar el seu perfil laboral, com al sector comercial del municipi que busca eines per posicionar i millorar la imatge dels seus negocis.

Un total de 18 persones participants en el curs d’alfabetització digital han rebut aquest matí els certificats que demostren la seva assistència a aquesta formació. Per la seva banda, el curs de carretoner ha comptat amb 12 participants i el d’aparadorisme i interiorisme, amb un total de 17.

El curs d’aparadorisme, realitzat amb el suport de la Diputació de Girona, ha tingut per objectiu oferir a les empreses del sector comerç del municipi, eines que millorin la imatge dels seus negocis i estratègies de presentació de productes i serveis de manera atractiva per incentivar la captació de clients.

Per la seva banda, el curs de carretoner ha permès als seus participants l’obtenció del carnet de carretoner-elevador, necessari per realitzar les funcions de manutenció, emmagatzematge, reposició i servei de productes a les línies de muntatge o magatzems. En ell han participat 12 persones integrants del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral que l’Ajuntament de Roses impulsa dins del programa Treball als Barris, acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançada pel Fons Social Europeu.