6.420 € recull la Fundació Roses Contra el Càncer en la seva 20ª Recapta Popular

La plaça Catalunya de Roses va ser el punt d'inici de la Recapta Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

Un Recapta Popular que van portar a terme 38 voluntaris de la Fundació aquest passat diumenge, 26 de maig

La plaça Catalunya de Roses va ser el punt d’inici de la Recapta Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

El passat diumenge, 26 de maig, dia de jornada electoral, també va esdevenir un dia de solidaritat, ja que els rosincs, a la vegada que es dirigien a  exercir el seu dret a vot, van contribuir a ajudar als malalts i familiars de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Un ajuda que van poder fer a través de la Recapta Popular que l’entitat socio-oncològica va portar a terme i en la que es van recaptar 6.420 €.

Un total de 38 voluntaris van fer possible aquesta Recapta Popular, que enguany va arribar a la seva 20ª edició, els quals van estar voltant per tot el poble, però, sobretot, van anar allà on sabien que hi trobarien gent de segur. És a dir, a les portes dels col·legis electorals.

Aquesta Recapta Popular és una de les accions que desenvolupa al llarg de l’any la Fundació Roses Contra el Càncer gràcies als seus voluntaris, i que són fonamentals per a l’entitat socio-oncològica, ja que contribueix al finançament de tots els projectes que porta a terme la Fundació per als malalts i al seus familiars durant la convalescència.

I un any més, la generositat i solidaritat, tant dels vilatans com dels visitants va quedar de manifest en poder recaptar aquests 6.420 euros.