Uns 600 € recapta el Club Handbol Empordà per la Fundació Roses Contra el Càncer

II Trobada de Mini-Handbol a Roses
Foto de família de tots els jugadors participants a la II Trobada de Mini-Handbol amb les autoritats

El club va organitzar la II Trobada de Mini-Handbol amb equips de la demarcació de Girona per lluitar contra el càncer

II Trobada de Mini-Handbol a Roses
Foto de família de tots els jugadors participants a la II Trobada de Mini-Handbol amb les autoritats

L’Àrea de Responsabilitat Social del Club Handbol Empordà va organitzar diumenge al matí la II Trobada Mini-Handbol contra el càncer. Una matinal esportiva solidària a benefici, precisament, de la Fundació Roses Contra el Càncer i que va comptar amb la participació dels Club Handbol Fornells, el Garbí de Palafrugell i el Handbol Montgrí, a més, evidentment, de l’amfitrió Handbol Empordà, tots amb equips de la categoria Aleví.

En total, es van donar cita una seixantena de jugadors provinents d’arreu Girona per participar en aquesta trobada solidària “que ja vam organitzar l’any passat, i que des del club creiem que és importantíssim recolzar la feina que fa la Fundació Roses Contra el Càncer, i amb aquesta jornada esportiva volem posar el nostre gra de sorra per a que la lluita contra aquesta malaltia sigui un clam de Roses i la nostra comarca”, va explicar el voluntari de la Fundació i membre de l’Àrea de Responsabilitat Social del Club Handbol Empordà, “una àrea que a l’igual que d’altres és de recent creació, amb la implicació de les famílies, per diversificar la feina i ajudar així al millor funcionament de les estructures del club”, va afegir García.

I en total, durant la Trobada de Mini-Handbol es van recaptar uns 600 €, gairebé cinc-cents van sortir del servei de Bar que hi havia amb aquesta finalitat, i resta va sortir de la venda de polseres solidàries i de loteria de Nadal que van oferir voluntàries de la Fundació, entre d’elles la mateixa presidenta, Pilar Serra, la qual es va mostrar agraïda de “que pensin en nosaltres alhora de destinar els diners recaptats, a part que està molt bé que es fomenti l’esport des de ben petits, ja que fomenten els hàbits de vida saludable”.

Aquesta trobada de handbol amb equips d’Aleví tindrà continuïtat l’any vinent, “on esperem ampliar a la categoria Benjamí i doblar la quantitat de participants”, va avançar Lluís Garcia.

Cal destacar que a la trobada esportiva solidària van fer acte de presència l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, per recolzar la iniciativa i donar el seu donatiu adquirint loteria, comprant polseres solidaries i fent ús del servei de bar.