66 positius per coronavirus s’han registrat a Roses en els darrers 7 dies

Coronavirus a Roses

Pel que fa als centres educatius, a data d’avui, 19 de gener, comptabilitzen 7 grups confinats per Covid-19

La xifra de positius per contagi de coronavirus a Roses durant els darrers 7 dies ha estat de 66 persones en total. I a dia d’avui hi ha un índex de risc contagi de 584,17 punts i una taxa de reproducció de l’1,09.

D’altra banda, els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 19 de gener, un total de 7 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat de 11 persones. Els cribatges programats per la Generalitat després de les festes de Nadal per a tot el personal docent, administratiu i auxiliar de l’àmbit escolar, ja s’ha realitzat a la totalitat d’escoles rosinques.

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies: 

Institut Cap Norfeu: 2 grups confinats 

  • 1 classe es reincorporarà el dia 21 de gener
  • 1 classe es reincorporarà el dia 26 de gener 

Centre Escolar Empodà: 4 grups confinats 

  • 3 classes es reincorporaran el dia 25 de gener
  • 1 classe es reincorporarà el dia 29 de gener

  • Escola Els Grecs: 1 grup confinat 

    • 1 classe es reincorporarà el dia 25 de gener

    Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, llars d’infants municipal i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.