76 pernils en una jornada de pesca per recaptar 1.200 € per a la Fundació Roses Contra el Càncer

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

El podi del IV Open dels Pernils amb el president del CPE Roses La Perola, Jaume Calpena i la regidora d'Esports, Vero Medina

El CPE Roses La Perola va organitzar aquest passat dissabte el seu IV Open del Pernils solidari

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola va crear ara fa quatre anys l’Open dels Pernils. Un nom adient no perquè es pesquin pernils sinó perquè cada pescador que hi participa se’n porta un cap a casa.

Fa tres que aquest Open de Pesca dels Pernils, el Club de La Perola li va donar un caire solidari destinant una part del preu de la inscripció a la Fundació Roses Contra el Càncer i, enguany “el nombre de participants ha crescut notablement ja que hem arribat als 76 participants -14 més que l’any passat-, provinents d’arreu Catalunya i el sud de França” va afirmar el president del CPE Roses La Perola, Jaume Calpena, el qual va destacar que “la participació és sempre nombrosa perquè als pescadors, segons ens diuen, els hi agrada venir a pescar a les nostres platges perquè són molt agraïdes alhora de practicar la pesca en la modalitat de Surfcàsting”.

76 pescadors que es van emportar 76 pernils cap a casa i que van donar a la Fundació Roses Contra el Càncer un total de 1.200 euros. Una entitat destinatària de la solidaritat dels pescadors per tercer any consecutiu “perquè és molt important la feina que fan, ja que tothom ho té un familiar o coneix que pateix aquesta malaltia” i que enguany aquest Open dels Pernils va tenir un significat especial, “sí, perquè el volem dedicar a un soci del nostre club, Diego Gil, i a l’Elena de la botiga de l’Art de la Pesca de Calella, que ens han deixat víctimes d’un càncer”, va manifestar el Secretari del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, Victor Pino.  

Tant a l’inici del concurs (17 hores) com a  l’entrega de premis (al voltant de la mitjanit) va ser-hi present la regidora d’Esports Vero Medina, “perquè des de l’Ajuntament de Roses hem de donar suport a aquesta activitat en el que és un goig veure la platja amb 76 participants amb un objectiu solidari com és recaptar diners per la Fundació Roses Contra el Càncer”.

Pel que fa a la part esportiva assenyalar que Joan Manel Espinosa Rodríguez va ser el guanyador d’aquest IV Open dels Pernils en fer un total de 1.642 punts.