77 casos positius i 856 sospitosos de coronavirus registra Roses

Casos de coronavirus a Roses

Mapa de casos de coronavirus després de la darrera actualització del Registre RSAcovid19 del Departament de Salut

Aquests 77 casos positius són acumulats des de l’inici de la pandèmia, destacant que la majoria ja ha superat la malaltia

A la última actualització de les 6:20 hores d’avui, 7 de juliol, el registre RSAcovid19 del Departament de Salut certifica que son 77 els casos positius acumulats de coronavirus a Roses, mentre que els casos sospitosos s’eleven als 856.

Els casos positius acumulats són persones que s’han contagiat des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19, les quals han donat positiu en alguna prova diagnòstica de PCR o una prova de test ràpid, mentre que s’eleva als 856 el nombre de casos sospitosos acumulats, que corresponen a individus que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica PCR o test ràpid amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica. 

Les dades que es mostren són aquelles que s’ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta en la targeta sanitària. Per mantenir la privacitat de les dades, només es mostren els municipis amb més de 200 habitants.

I en la darrera actualització del registre RSAcovid19, es constata que a la comarca de l’Alt Empordà el nombre de positius acumulats s’ha elevat fins als  680, sent 6.199 els casos que un professional sanitari els ha classificat com a possible cas de coronavirus.

A la província de Girona s’han registrat  fins aquest matí un total de 6.096 casos positius, comptabilitzant  un total de 40.272 sospitosos.

Pel que fa Catalunya hi ha hagut un total de 73.597 casos positius acumulats de coronavirus a Catalunya, segons ha informat el Departament de Salut aquest matí, a les 11:5 hores.

El mapa de sota mostra dos indicadors:

  • En cercles vermells: El nombre de casos positius acumulats de COVID-19.
  • Pintat en el territori: La taxa estandarditzada de casos positius acumulats de COVID-19 ajustada per sexe i edat per cada 10.000 habitants.

És possible navegar pel mapa i ampliar les zones, passant per província, comarca i municipi. Per facilitar la visualització, també és possible desactivar qualsevol dels indicadors, fent servir el botó que es troba a la part superior dreta. 

La informació que es visualitza prové del registre RSAcovid19 del Departament de Salut i s’actualitza diverses vegades al dia.