87 nens i nenes van participar al XII Concurs de Punts de llibre de la Biblioteca de Roses

Sara Livosac Milic, Jan Botello Martín i Bassma Amrani El Yazidi són els guanyadors del XII Concurs de Punts de llibre de la Biblioteca Municipal

XII Concurs de Punts de llibre de la Biblioteca de Roses
Francesc Giner i Pilar Cortés amb Jan Botello, Bassma Amrani i Sara Livosac, guanyadors del XII Concurs de Punts de llibre

El passat dissabte es va portar a terme a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses l’acte d’entrega dels premis del XII Concurs de Punt de llibre. Un lliurament que va portar a terme el regidor de Cultura, Francesc Giner, i la directora de la biblioteca, Pilar Cortés.

I 87 nens i nenes de Roses són els que van presentar el seu dibuix per optar als premis d’aquest dotzè concurs, el qual està dividit en tres categories dividides per diferents franges d’edat: de 3 a 5 anys; de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

A la primera, la dels més petits van presentar un total 20 treballs, a la segona 48, i la tercera, corresponent a la mainada més gran, 19.

Aquesta quantitat de participació “és molt positiva, ja que és una de les més altes que ha tingut aquest concurs, i és un indicador que les activitats que impulsa la Biblioteca de Roses tenen molt bona acceptació per part de la ciutadania”, va manifestar el regidor de Cultura.

La participació d’enguany és la segona més alta dels darrers anys, només superada per l’edició de 2017, quan van participar 103 nens i nenes.

I el jurat, composat com en les anteriors edicions pels propis Francesc Giner i Pilar Cortés, i el dissenyador gràfic de l’Ajuntament de Roses, Martí Parada, va decidir que Sara Livosac Milic fos la guanyadora de la categoria de 3 a 5 anys, Jan Botello Martín de la de 6 a 9 anys i Bassma Amrani El Yazidi de la de 10 a 12 anys.

XII Concurs de Punts de llibre de la Biblioteca de Roses
Tots els participants del XII Concurs de Punts de llibre amb el regidor de Cultura i la directora de la Biblioteca de Roses

103 dibuixos presentats que va fer que, ahir, durant l’entrega de premis l’Espai Z de la instal·lació de lectura i estudi quedés petit per encabir a tots els nens i nenes que van anar amb els seu pares i mares a l’acte d’entrega dels premis d’aquest desè concurs de Punts de llibre.

Una entrega de premis que va anar a càrrec del regidor de Cultura, Francesc Giner i la mateixa Pilar Cortès, que amb el dissenyador gràfic de l’Ajuntament, Martí Parada, van decidir, com a jurat, els guanyadors d’enguany del concurs.

Només 3 dels 87 nens i nenes van ser els guanyadors, però, cal destacar, que tots els participants al concurs es van portar un llibre cap a casa en agraïment al seu esforç en realitzar un dibuix per participar al certamen.