La 8ª Nit de l’Humor de Roses a favor de la Fundació Josep Carreras assoleix un rècord de públic

Nit de l'Humor de Roses
L'Andreu (Andreu Casanovas) i l'Anestèsia (Rocío Gutiérrez) en un moment de '50 Ombres d'Andreu'

738 persones van assistir a la 8ª Nit de l’Humor, superant el registre de la 4ª edició, per veure ‘50 Ombres d’Andreu’ organitzada per ajudar als malalts de leucèmia, objectiu de la Fundació Josep Carreras

Nit de l'Humor de Roses
Els organitzadors de la Nit de l’Hiumor fent-li entrega d’un xec a Regina Díez, representant de la Fundació Josep Carreras

“Sou fantàstics, no falleu mai, i moltes gràcies per haver vingut”, va afirmar emocionat el principal impulsor de la Nit de l’Humor, Alfons Gómez, al veure ple de gom a gom a la primera sessió de la representació ‘50 Ombres d’Andreu’.

Un espectacle que al llarg de les dues sessions programades van assistir 738 persones batent el record d’assistència de 710 l’any que es va fer a la sala annexa del Pavelló Municipal d’esports, d’això ja fa quatre anys. A la primera sessió “estava tot complet,  a la segona va quedar una fila per omplir”, ha assenyalat Gómez.

Una assistència de públic que va aconseguir recaptar un total d’11.040 euros, que descomptades les despeses s’han quedat en 6.842,80 € que aniran íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Dalt de l’escenari Gómez també va donar les gràcies a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i al regidor de Festes, Francesc Giner, per cedir el teatre i que el seu espectacle en favor de la lluita contra la leucèmia tornés a Roses per la porta gran després d’un any d’absència. Un agraïment que també va realitzar el mateix Josep Carreras a través d’un vídeo prèviament enregistrat.
I acompanyant a l’Alfons hi era Regina Díez, responsable de les Iniciatives Benèfiques de la Fundació Josep Carreras, sent la primera vegada que un representant de l’entitat que feia acte de presència en una gala de l’humor, “és el que menys podíem fer per una família com la de l’Alfons Gómez, on tots els seus membres són promotors solidaris que ens han acompanyat i han crescut amb nosaltres”, va afirmar Díez abans de l’espectable.

Un espectacle que es va iniciar molt abans de començar l’obra, ja que els amics i familiars de l’Alfons i membres de la Wendy’s Club i la Pim Pam Pum, associacions culturals que fan possible la Nit de l’Humor, ja hi eren al vestíbul representant, sobre un llit, passatges del llibre ‘50 Ombres d’Andreu’ i fent-se fotos amb tots les persones que hi volien.

Però també estava animant la cosa molt abans de la representació de l’obra, l’Anestèsia, sí la del llibre, però que fora del llibre no es diu Anastàsia, i que interpretada per l’actriu Rocío Gutiérrez anava posant en situació als assistents.

I passada l’hora prevista de l’inici de la funció, les 20:30 hores, i després que la família i els amics d’Alfons Gómez fessin entrega, de manera simbòlica, d’un xec per valor “encara no ho sabem però esperem que sigui molt”,  a la representant de la Fundació Josep Carreras, va començar la representació de ‘50 Ombres d’Andreu’.

Un obra protagonitzada pel còmic i monologuista Andreu Casanova, el qual va representar una sàtira sobre la famosa trilogia de les novel·les eròtiques escrites per I.L. James, esdevenint en tot un fenomen de vendes en els darrers anys.

En aquest espectacle, Casanova va narrar els passatges més significatius del llibre 50 ombres de Grey, per ell, clar, ja que potser per a una altre persona hi són d’altres les escenes més significatives, i els va tractar donant-les un toc d’humor, a la vegada que anava intercalant històries que amb els tòpics de sempre de la lluita entre sexes, sobre els avantatges i desavantatges de la solteria, i d’altres temes recurrents, de vegades molt recurrents, quan es parla d’homes i dones i pel mig hi ha la paraula sexe.

Nit de l'Humor de Roses
L’Andreu (Andreu Casanovas) i l’Anestèsia (Rocío Gutiérrez) en un moment de ’50 Ombres d’Andreu’

Sents dubte, dels millors moments de la funció, va ser quan van pujar a l’escenari la Gemma i en Jordi, “amb J”, i van explicar a l’Andreu i l’Anestèsia que ell és informàtic, ella professora, que es van conèixer a Barcelona, porten 7 anys de relació i 1 de casat, i en Jordi li va demanar en matrimoni a la Gemma a Nova Iork. Minuts macus, divertits i màgics perquè els dos actors van representar els 7 últims anys de vida dels dos rosincs, que es van emportar de regal una ampolla de cava, amb molta, molta gràcia.

Com divertit va ser el moment en que va pujar la Laura per fer el so de l’acció que estava fent l’Andreu, “ara m’estic dutxant”, i ella havia d’imitar a una dutxa… Dos preservatius de premi es va portar la Laura

En definitiva, en termes generals un espectacle divertit per alguns, els assistents, i emocionant per d’altres, l’Alfons, el qual ha assenyalat que “l’èxit de públic aconseguit ens motiva, a la meva família, a la meva colla d’amics, sense la qual això no seria possible, i a mi, a fer-ho millor l’any vinent”.

‘Una Nit d’Humor’a favor de la Fundació Josep Carreras és un espectacle que ara és profeta a la seva terra, per la qual cosa l’èxit, a més de garantit, és total.