911 Taller ofereix el seu servei d’urgències mecàniques els caps de setmana, de 9 a 21 hores

911 Taller de Roses

Gaudir dels caps de setmana sense preocupar-se de la mecànica del nostre vehicle és possible gràcies a 911 Taller de Roses

A l’estiu tothom utilitza més el cotxe que la resta de l’any, si exceptuem aquells que ho necessiten per treballar.
Utilitzem el nostre vehicle per anar a la platja, la muntanya, en definitiva, per sortir aprofitant la bona climatologia.

I de vegades, durant un cap de setmana, o tot just quan hem de sortir de viatge i no hi ha cap taller mecànic obert, ens podem trobar amb la sorpresa de patir una punxada, o bé que el nostre vehicle no arrenqui per manca de bateria, o potser que simplement no li funcionin les llums o, per què no?, que una de les finestres no pugi a l’hora d’estacionar al carrer.

Petits problemes mecànics, de locomoció o elèctrics que poden suposar un gran problema per al conductor.
Problemes que 911 Taller vol posar solució amb el servei d’Auto Reparació Urgent pels caps de setmana durant l’estiu, quan més utilitzem el nostre vehicle.

Així, si tenim un petit problema mecànic a Roses o poblacions del voltant, com ara que s’ha esgotat la bateria, s’ha fos una bombeta o hem patit una punxada o fins i tot el vidre de la porta s’ha quedat obert i no el podem pujar, només caldrà trucar als telèfons       872 26 66 87 o 657 932 418 per a que els professionals de 911 Taller es personin fins on es troba el vehicle per posar solució al problema.

Vehicles d’ocasió amb un any de garantia d’àmbit estatal

911 Taller de Roses
Vehicles d’ocasió al 911 Taller amb un any de garantia d’àmbit estatal

No tots són reparacions al 911 Taller de Roses, ja que a les seves instal·lacions tenen l’expositor de vehicles d’ocasió, on es poden trobar cotxes en perfecte estat, completament revistats i amb garantia a un preu molt econòmic.

Tots els vehicles dels que disposa 911 Taller, no cal ni dir-ho, estan totalment revisats i amb l’ITV al dia. A més el comprador gaudirà d’un any de garantia. Una garantia d’àmbit estatal, és a dir, que si es va de viatge i té algun problema mecànic, per exemple a Màlaga, només caldrà que el porti a un taller on repararan el vehicle sense cap cost gràcies a la cobertura d’aquesta garantia.
Cal a dir que als vehicles comercials la garantia és de 6 mesos.

El canvi de nom inclòs

Tothom sap que a l’hora d’adquirir un cotxe de segona mà el comprador s’ha de fer  càrrec de tota la paperassa i despesa econòmica que significa fer el canvi de nom, ja sigui personalment o contractant els serveis d’un gestor.

Doncs, amb 911 Taller no haurem de fer res d’això, ja que es fa càrrec de canviar el vehicle de titular sense cap càrrec per al comprador.

Restauració de vehicles antics

911 Taller de Roses
Al 911 Taller de Roses restauren tota mena de vehicles antics i clàssics

911 Taller també compta amb un departament de restauració de vehicles antics i clàssics. Si vostè té un cotxe antic al garatge de casa i té la il·lusió de veure’l un altre cop circulant pel carrer, 911 Taller s’encarregarà de fer-ho realitat, aconseguint que el seu cotxe vell torni a ser nou.
Al 911 Taller no fabriquen cotxes, construeixen somnis!

911 Taller de Roses

911 Taller es troba ubicat al carrer Francesc Macià, nº 66,  tot i que també es pot accedir pel carrer Pare Antoni Maria Claret, nº 46, com es pot veure al mapa de sota: