Programa Reallotgem

El grup musical rosinc, Little Sicks, actua demà en el marc d’Empordà Rock

El circuit de música jove Empordà Rock, que es desenvolupa al llarg dels mesos de juliol i agost a cinc municipis de l’Alt Empordà, té una nova cita, aquest divendres 3 d’agost, a la plaça situada al costat del Centre Cívic de Biure d’Empordà. En aquest tercer concert d’aquest circuit de musica alt-empordanesa hi participaran els grups The Cuit’s, Ironic Hate i els rosincs de Little Sicks, integrat per Anna Gratacós, Cynthia Malmierca i Alex Pérez.  La vetllada musical d’encetarà a les 23 h.

En el seu conjunt, a l’Empordà Rock, hi participaran 100 mú-sics joves de l’Alt Empordà repartits entre els 15 grups que intervindran en els diferents concerts. La següent vetllada tindrà lloc l’endemà, el dissabte 4 d’agost, també a les 23 h, a la Cooperativa Agrícola de Sant Climent Sescebes amb la participació dels grups Direcció Prohibida, Bacons i In-Audito. Encara falta per determinar una actuació a Vila-sacra.

A cada concert, a més, es realitza una campanya de prevenció de l’alcohol amb una gran pancarta, la distribució de díptics informatius i la realització d’un taller per al foment dels hàbits saludables, tot plegat a càrrec de la Creu Roja.