Programa Reallotgem

El Club Atletisme Roses i FADIR uneixen esforços per col•laborar amb La Marató

La Marató de TV3 a Roses
Club Atletisme Roses i FADIR junts a La Marató de TV3

El Club Atletisme Roses vol acabar l’any sent solidari amb esport i xocolata durant els actes de La Marató a la Vila rosinca

La Marató de TV3 a Roses
El Club Atletisme Roses i FADIR junts a La Marató de TV3

El president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, i el coordinador de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, Manel Pulleiro, han decidit sumar esforços contra la lluita de les malalties neurodegeneratives, objectiu enguany de La Marató de TV3

Tots dos representants d’ambdues entitats van decidir que el que vulgui fer una mica d’esport durant els actes que se celebraran a la Rambla Riera Ginjolers se’l gratificarà amb un xocolata calenta.

El Club Atletisme Roses s’acomiadarà d’aquesta manera de l’any 2013 complint les funcions per les quals més es coneix a aquesta entitat.
La primera, la de difondre i promocionar l’esport per assolir un estat de forma i de salut òptims, i la segona, la de la solidaritat, ja que, recordem, cada any des de fa 6, organitza la Cursa de la Dona en favor de la Fundació Roses contra el Càncer.

Així, el club d’atletisme muntarà una carpa al passeig marítim, a la confluència amb la Riera Ginjolers, just a l’estàtua del Ziggurat per a que tot aquell qui ho desitji “pugui córrer des d’aquest punt fins a l’espigó de Santa Margarida i tornar, que és una distància similar a la Cursa de la Dona”, explica Pere Sastre. Una ruta pel passeig marítim que Sastre l’anomena rient com “la ruta del colesterol, perquè molta gent que m’he trobat pel passeig quan he sortit a córrer em diu que va allà a baixar de pes o a treure’s toxines del seu cos”.

Per participar i col·laborar amb La Marató de TV3 a través del Club Atletisme només caldrà anar a la carpa que hi haurà muntada a partir de les 10:30 hores del matí al Ziggurat, donar la voluntat per col·laborar amb La Marató, i recórrer la distància abans esmentada, que és d’uns 5 quilòmetres. Un cop s’ha arribat a la Riera Ginjolers, els corredors hauran d’anar a la carpa que FADIR tindrà muntada per a l’ocasió i “seran gratificats amb una xocolata calenta” ha afirmat Manel Pulleiro.

Tots els diners que es recapti el Club Atletisme Roses els donarà a la Fundació d’Ajuda als Discapacitats de Roses que se sumaran als recollits per FADIR i totes les entitats rosinques per donar-los a La Marató