Programa Reallotgem

Eva Espuña, sòcia del Club de Pesca Roses La Perola, es proclama subcampiona de Catalunya de Surfcàsting

CPER La Perola
Eva Espuña (segona per l'esquerra) subcampiona de Catalunya de Surfcàsting

La pescadora del CPER La Perola va fer segona al campionat de Catalunya de Surfcàsting celebrat a la platja de Castelldefels el passat dia 26 d’abril

CPER La Perola
Eva Espuña (2ª per l’esquerra) subcampiona de Catalunya de Surfcàsting

Al campionat de Catalunya de Surfcàsting, celebrat fa una setmana a la platja de Castelledefels, es van presentar 13 pescadors del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, Viti Alonso, José Moral, Emilio Rueda, Adrià Ballesta, Toni Ortíz, José Elías, José Fernando, Pol Muro, Alberto Fernández, Juan José Pérez, Miguel Haro, Alberto Vallejo i Ernest López. I a la categoria de dones es va presentar, en aquesta ocasió, Eva Espuña.
I l’Eva va ser l’unica que va triomfar a l’aconseguir el subcampionat, després les dues mànegues de les que va constar la prova.

Un subcampionat que dóna l’oportunitat a la pescadora, natural d’Olot, de participar al campionat de Espanya que se celebrarà enguany a Murcia. Cal destacar que Espuña, amb llicencia federativa amb el CPER La Perola, va presentar-se a Castelldefels sota el permís federatiu del club de pesca de la capital de La Garrotxa.

Pel que fa als homes, aquest no van tenir tanta sort, ja que el millor classificat va ser Pol Muro en la 11ª plaça, seguit per Alberto Fernández a la 22ª, Viti Alonso a la 34ª, Ernest López a la 40ª, Juan José Pérez a la 48ª, Miguel Haro a la 51ª, Alberto Vallejo a la 57ª, Emilio Rueda a la 67ª, José Moral a la 68ª, Adrià Ballesta a la 77ª, quedant Toni Ortíz, José Elías i José Fernando empatats a la 81ª posició.