Programa Reallotgem

Marta Ferrusola fa costat a la gent gran de Roses

Marta Ferrusola

Aquest matí, Marta Ferrusola ha visitat Roses per participar en l’acte inaugural de les Activitats Esportives per a Gent Gran organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Les activitats, que s’inicien aquest mes d’octubre i tenen lloc fins a finals de maig, han arribat enguany als 200 inscrits.

Marta Ferrusola en el moment de rebre un ram de flors

La dona del expresident de Catalunya, Jordi Pujol, ha visitat Roses per fer costat a la gent gran de Roses en el seu primer dia de gimnàstica emmarcat dins les Activitats Esportives per a la Gent Gran que organitza l’Ajuntament.

Acompanyada per l’alcalde Carles Pàramo, el qual ha agraït la seva presència a Roses, i alguns regidors de l’equip de govern, Ferrusola s’ha personat al Pavelló Poliesportiu Municipal per veure personalment com es desenvolupava aquesta classe de gimnàstica.

Després de finalitzat la sessió d’exercicis Ferrusola s’ha dirigit “als jover madurs”, com els ha definit, per felicitar-los per realitzar aquesta activitat “perquè ens hem de cuidar, estat al dia, tenim bona cara perquè Catalunya necessita a tothom, també a la gent gran”. I parafrasejant al seu home, Jordi Pujol, ha afirmat que “Catalunya és un país que no te riqueses naturals, no té mines, no té petroli, però te la gent, i la gent ho val tot”.

Marta Ferrusola amb la gent gran de Roses

La dona del expresident Pujol ha finalitzat les seves paraules recordant el seu passat rosinc, ja que com ella mateixa ha afirmat “jo vaig aprendre a caminar aquí, a Roses. Això no ho sap gaiebé ningú, en Carles”, dirigint-se a l’alcalde, “sí que ho sap perquè ja li vaig explicar fa temps. I vaig aprendre amb uns esclops, sí amb uns esclops, ha remarcat, era en temps de guerra i no tenia altres sabates”ha finalitzat la dona del expresident Pujol.

Tot seguit ha estat obsequida amb un ram de flors i Ferrusola i tota la gent gran present han gaudit d’un bon ezmorzar.

 

Activitat Esportiva per a la Gent Gran

Aquesta activitat, dirigida per les monitores Dolors i Eva, ha tingut una molt bona resposta per part de al gent gran, tant que les activitats s’han dividit en cinc grups, cadascun dels quals realitza dues sessions setmanals.

Una pràctica esportiva destinada exclusivament a  persones de la tercera edat per tal de millorar la seva qualitat de vida, la seva salut i les seves relacions socials.

 

Horari grups:

  • Grup 1: dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 h
  • Grup 2: dimarts i dijous de 10.30 a 11.30 h
  • Grup 3: dilluns i dimecres de 9.15 a 10.15 h
  • Grup 4: dilluns i dimecres de 10.15 a 11.15 h
  • Grup 5: dilluns i dimecres de 11.15 a 12.15 h