Programa Reallotgem

La gent de Roses cada dia “està en millor forma per córrer durant tota la Cursa de la Dona”

IX Cursa de la Dona de Roses
Participants del quart entrenament de la Cursa de la Dona

Ahir es va portar a terme el quart entrenament per preparar la que serà la IX edició de la Cursa de la Dona

IX Cursa de la Dona de Roses
Participants del quart entrenament de la Cursa de la Dona

Va ser una bona idea. Tot el que sigui promoure l’esport sempre és una bona idea. I és el que porta des de fa 9 anys el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, quan va decidir organitzar la Cursa de la Dona “per fomentar l’esport en família”. El que dèiem, una bona idea si tenim en compte que la participació a la cursa ha augmentat any rere any fins arribar als gairebé 600 participants entre avis, àvies, pares, mares, fills, fills, nebots, nebodes, cunyats, cunyades… I tota la resta de membres que pot tenir una família.

Com bona idea la que va tenir l’any passat d’organitzar uns entrenaments per “gaudir de la cursa i aconseguir que tothom que hi participi faci corrents els cinc quilòmetres dels que consta la prova”, va dir Sastre en el seu dia. Una preparació que sobretot, enguany, està tenint gran poder convocatòria, a l’aplegar, com va ocórrer la setmana passada, fins a 67 esportistes al port esportiu, lloc on se celebren aquests entrenaments.

I ahir, no van ser tants, una quarantena, però molts més de la mitjana de l’any passat quan els esportistes que hi anaven estaven al voltant de la vintena. I no van ser tants, però els que hi eren ahir “estant, sens dubte, amb una millor condició física que fa quatre setmanes, ja que sempre fem dos grups, un pels que volen córrer i l’altre per al que només podien caminar, doncs ara tots dos grups fan l’entrenament corrents”, va assenyalar el president del Club Atletisme Roses, la qual cosa es podrà assolir, en principi, l’objectiu marcat per Sastre, que tothom faci la cursa corrents.

Enguany es repartiran dorsals i samarretes el dissabte dia abans de la cursa

El Club Atletisme Roses ha decidit que el dissabte, 24 de setembre, de 17 a 20 hores es començaran a repartir els dorsals i les samarretes al mateix lloc de la cursa, és a dir, al Port Esportiu. Una  mesura presa “per evitar les aglomeracions que sempre es donen el dia de la Cursa de la Dona alhora de repartir aquests dorsals i samarretes”, ha explicat Pere Sastre, per remarcar que “evidentment, el diumenge dia de la cursa també s’acabarà de donar tant una cosa com l’altre als participants”.

Inscripcions per participar a la Cursa de la Dona

Des del passat 1 de setembre estan obertes les inscripcions per participar la Cursa de la Dona de Roses que, se celebrarà el diumenge 25 de setembre, en favor, com sempre, de la Fundació Roses contra el Càncer.

Per formalitzar la inscripció podeu anar al local de la Fundació, ubicada al carrer Pescadors, 13, al Taller AutoPeira, que està a la plaça Pep Ventura, o bé a la Piscina Municipal de Roses.

El preu de la inscripció és de 7€ si la feu prèviament, ja que el dia de la cursa tindrà un cost de 10 euros.