Programa Reallotgem

Sopar benèfic de Nadal de FADIR

Enguany el sopar se celebrarà a l’Hotel Risech

Sopar benèfic de Nadal de FADIRLa Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses celebrarà el proper dissabte, 26 de novembre, el sopar que cada any organitza per tal de recaptar fons i poder invertir-los en activitats i projectes envers els seus associats. Un sopar que enguany es portarà a terme a l’hotel Risech a les 21 hores. Un àpat dirigit a la gent solidària de Roses amb més poder adquisitiu, perquè sabem, amb els temps que corren, que no qualsevol pot pagar-se un cobert de 40 €”, assenyala el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.
Segons Pulleiro, dels 40 euros que abonarà cada comensal li quedaran a la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses “entre 8 i 10 euros per persona”.

Premis FADIR 2016

Normalment, durant la celebració del sopar benèfic de Nadal de Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses es fa entrega dels premis FADIR, però, excepcionalment, enguany “no es lliuraran perquè els guardonats no poden assistir i per aquest motiu farem un dinar a la primavera on portarem a terme l’acte d’entrega del Premi FADIR 2016”, ha assenyalat el coordinador de la Fundació.

Un premi que anirà a parar a una entitat, de la qual no es pot desvetllar el nom perquè “encara és una sorpresa”, la qual va fer una donació a FADIR per a la compra d’ordinadors portàtils i un congelador per mantenir els aliments que després es reparteixen entre els associats de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses

Tots aquells interessats en ajudar a la causa de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses i que vulguin assistir al sopar poden fer la seva reserva per correu electrònic a info@fadir.cat, trucant al telèfon 625 178 109 (Manel) o bé anant a la seu de l’entitat, ubicada al carrer Granada, nº 8.