Programa Reallotgem

L’equip ‘Gorditos Team’ de Roses opten als premis d’equip revelació, millor pilot i millor copilot de rallis

Gorditos Team de Roses
Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, els 'Gorditos Team', quan van arribar de la seva aventura en el Ralli Maroc Challenge 2015

L’equip de rallis ‘Gorditos Team’ de Roses s’ha fet mereixedor d’optar a guanyar als premis convocats pel programa de ràdio Cop de Gas

Gorditos Team de Roses
Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, els ‘Gorditos Team’, quan van arribar de la seva aventura en el Ralli Maroc Challenge 2015

Un any porten participant els Gorditos Team com a equips de rallis, ja sigui en asfalt, terra o pel desert. De fet, va ser per les àrides terres del desert del Marroc on Josep Martos i Sergi Cayuela es van estrenar al desembre de l’any passat en la competició a bord d’un Ford Sierra. I ho van fer en el ralli solidari Maroc-Challenge, on van regalar un munt de pilotes de futbol que a joves marroquins que es van trobar al seu pas. Una experiència que els va fer crear l’ONG ‘Pilotes per un Somriure’.

I pot ser, va ser aquesta generositat envers els més desvalguts el que ha provocat que estiguin nominats als premis convocats per Cop de Gas, un programa de ràdio de l’emissora municipal Cerdanyola Ràdio.

I si, premis perquè Josep Martos opta al guardó del millor pilot, Sergi Cayuela al de millor copilot i el Gordito’s Team al millor equip revelació.

La singularitat d’aquest premis és que és el públic qui decidirà el guanyador mitjançant una votació. Votació que podeu fer al Facebook de Cop de Gas i triar l’opció dels rosincs.

Rosincs, en Martos i Cayuela, que com a equip de rallis no han guanyat res, però tampoc els hi ca, perquè el principal objectiu per ells es ajudar als demés, però… A que no estaria pas malament que ho fessin sent el millor pilot, el millor copilot i el millor equip.

Donc només heu d’entrar al Facebook de Cop de Gas i votar per ells.