Programa Reallotgem

Els residents de la Residència Pi i Sunyer de Roses són actius, i negatius per coronavirus

Residència Pi i Sunyer de Roses
Diferents frames del vídeo enregistrat a la Residència Pi i Sunyer de Roses

Residents/es i treballadors/es del centre geriàtric de Roses protagonitzen un vídeo per agrair les mostres de suport, dir que estan bé i QUE TOTHOM ES QUEDI A CASA

Des del passat dia 12 de març es van restringir les visites dels familiars als avis i àvies de la Residència Pi i Sunyer de Roses.
Per aquest motiu, des de la direcció del centre geriàtric es va decidir “posar a l’abast dels nostres residents l’opció de poder fer videotrucades mitjançant les aplicacions de Whatssap o Skype, a més de fer-les una donació d’una tablet per fer-ho més senzill”, ha explicat el director de la residència Jose Marés.

I dins les activitats que es realitzen al centre envers els i les residents “de manera més personalitzada i en grups molt més reduïts, d’entre 3 a 5 residents”, dues treballadores, les tècniques Estela i Marta, van decidir aquest passat divendres enregistrar un vídeo en el que els protagonistes fossin els avis i àvies, així com els components del personal sanitari de la Residència.

Un vídeo amb el que la direcció de la Residència Pi i Sunyer vol agrair les mostres de suport que ha rebut per part de tothom durant aquests dies tant difícils, deixar palés que els i les residents es troben bé, “no hi cap positiu per coronavirus”, ha assegurat Josep Marés i per enviar un missatge molt senzill a la vegada que contundent: QUEDAT A CASA!

La producció del vídeo, segons ha explicat l’Estela, “ha estat una experiència molt bonica, ja que quan els hi explicàvem als avis que estàvem fent un vídeo perquè els seus familiars els poguessin veure des de casa es van mostrar molt contents i van voler col·laborar de seguida”.

Aquest treball audiovisual el va acabar d’editar ahir dissabte mateix la Laura, del departament d’administració del centre, musicant-lo amb tema “Quédate en tu casa” , cançó oficial de @YoMeQuedoEnCasaFestival.