Programa Reallotgem

Inscripcions per als cursos de la Piscina de Roses

El 13 de setembre s’obre el període d’inscripció preferencial per als cursos de la Piscina de Roses, i el dia 16 per al públic en general

La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2021-2022 format pels cursos d’activitats aquàtiques per a totes les edats, nivells i necessitats i el Pack fitness.

“Treballar la salut i l’esport és l’objectiu màxim que tenim des de la Piscina Municipal de Roses, per això mateix tornem a oferir un ventall de cursos i activitat per a donar resposta a tota la gent que vulgui gaudir de les nostres instal·lacions. Apostar per la pràctica d’una activitat esportiva diària ajuda a reforçar la salut física, mental i sobretot emocional”, ha afirmat la regidora d’Esports, Veror Medina.

Així, els cursos d’activitats aquàtiques ofereix des dels programes de nadons fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació federada (a través del club). A més, el proper curs 2020- 2021, la Piscina de Roses seguirà realitzant el programa d’activitat terapèutica d’esquena.

Tots els cursos són trimestrals amb renovació automàtica de plaça per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny. Per a les inscripcions que començaran el 13 i el 16 de setembre, hi ha un total de 300 places disponibles.

En l’apartat d’activitats de sala, la Piscina torna a presentar l’anomenat Pack fitness, amb una oferta àmplia i diversificada que inclou 66 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic amb 20 tipus d’activitats diferents per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives…

S’ofereixen en diverses franges horàries i es poden practicar modalitats com TRX, spinning, zumba, strong, body mind, aerostep, tonificació, pilates, estiraments, power disc,… així com aiguagim i aigües profundes.

Inscripcions a cursos

Pel que fa a les inscripcions als cursos, s’han programat dos períodes:

– Preferencial: del 13 (a les 9h) al 14 de setembre (a les 21h). S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants al darrer trimestre del curs 20-21 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2021.

– General: a partir del 16 de setembre (a les 9h). Per a la resta de persones interessades.

Cal remarcar que les inscripcions són en línia a través de www.piscinaroses.cat, tot i que també es poden fer presencialment a la recepció de la Piscina.

Calendari dels cursos

El seu inici serà el dia 1 d’octubre i finalitzaran el 22 desembre. Com a dates sense activitat tenim: 12/10, 1/11, 6/12, 7/12 i 8/12.