Fira de la Rosa de Roses

La Piscina Municipal de Roses obre inscripcions pels cursos de la nova temporada

Piscina Municipal de Roses
Piscina de Roses

Amb els cursos de la nova temporada la Piscina de Roses torna a oferir diferents maneres de fer esport per mantenir-se en forma i en bon estat de salut

La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2023-2024 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack fitness.  Les inscripcions per als cursos tindran lloc els dies 13 i 14 de setembre (inscripció preferencial per a les persones abonades a la Piscina i per als participants del darrer trimestre del curs passat o d’un curs d’estiu),  i a partir del 18 de setembre (inscripció general).

Cursos d’activitats aquàtiques

Per a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació:

1) aprendre a nedar

2) domini del medi aquàtic

3) natació esportiva

4) natació federada (a través del club)

A més, la Piscina continua oferint el programa d’activitat terapèutica d’esquena.

Es tracta de cursos trimestrals amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny.

Inscripcions a cursos

Pel que fa a les inscripcions, s’han programat dos períodes:

– Preferencial: 13 (a partir de les 9h) i 14 de setembre (fins a les 21h). S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants al darrer trimestre del curs 22-23 (abril a juny) que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2023.

– General: a partir del 18 de setembre (a les 9h). Per a la resta de persones interessades.

Cal remarcar que les inscripcions són en línia a través de www.piscinaroses.cat, tot i que també es poden fer presencialment a la recepció de la Piscina, i que hi ha 370 places disponibles per a aquestes inscripcions de setembre. 

Pack fitness

Presenta una oferta àmplia i diversificada:

  • Més de 60 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic
  • 18 tipus d’activitats diferents
  • Per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives…
  • Diverses franges horàries

Hi trobareu TRX®, Spinning®, Zumba®, aiguagim, aigües profundes, power disc, cardiotono, tonificació, GAC, Pilates, fisio Pilates, estiraments, hipopressius, esquena i salut… Podeu consultar les característiques de totes les activitats dirigides a través de les càpsules de vídeo que trobareu a la web: www.piscinaroses.cat/activitatspmrinfo

Cal destacar que del 14 al 30 de setembre, l’oferta del Pack fitness segueix la programació del trimestre d’estiu, i que a partir del 2 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa del curs 23-24 amb el mateix calendari que els cursos de natació.

Calendari 1r trimestre

El seu inici serà el dia 2 d’octubre i finalitzaran el 20 desembre. Com a dates sense activitat tenim les següents: 12/10, 1/11, 6/12, 7/12, 8/12 i 9/12.