A cop de punys ningú els fotarà fora del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Sent allà dalt a veure qui els fot fora del Carnaval...

El membres de la colla Fins que ens fotin fora! aniran disfressat de boxejadors… A veure qui és el guapo que els tirarà fora del Carnaval

Aquesta colla de Carnaval va néixer ara fa dos anys. I amb el nom que li van posar no van voler enganya a ningú. Gaudiran de la festa de disfresses “fins que ens fotin fora!”, van dir. I és que, de fet, sempre es quedaven al port fins que els deien que havien de marxar.

Fins al moment no han fet cap malifeta per ser expulsats del Carnaval. I per això, aquest ja serà el tercer any que desfilaran per l’Avinguda de Rhode de Roses.

Però, els membres d’aquesta colla, tot i ser joves, estan preparats. Millor dit, són previnguts. Són previnguts perquè sempre surten a desfilar amb una carta sota la màniga per evitar que ningú els expulsi. Per aquesta raó, el primer any van anar disfressats de jugadors de la Super Bowl i l’any passat de superherois, perquè a veure qui va ser el guapo que hagués gosat de dir-li a un jugador ‘catxes’ de rugbi o al Capità Amèrica que han de marxar del Carnaval. Ningú.

I pel Carnaval d’enguany, aquesta colla tenia el pensament d’anar un altre cop de superherois perquè significava un munt d’avantatges. Superman amb els seus raig X feia els frankfurts al moment. Si necessitaven repostar de menjar o beure Flash en un pim pam ho portava a la carrossa, i si s’havia de mantenir l’ordre apareixia Hulk, tot i que l’ordre no és el punt fort de l’home de verd.

Però, arran d’un decret del Govern espanyol, que dicta que en cap Comunitat Autònoma no pot haver-hi superherois perquè així cap regió d’Espanya pugui ser més poderosa que la pròpia nació, els membres de la colla Fins que ens fotin fora! han decidit anar enguany de boxejadors, tot i que un dels cap de colla, l’Àlex Baiges, sent políticament correcte, ha assegurat que van de pugilistes “perquè ens hem canviat la carrossa, i en veure la seva estructura vam pensar que era idònia per fer un ring i anar de boxejadors”.

Llavors, cal descriure com serà la seva carrossa?…
 Doncs sí, perquè el ring formarà part “del gimnàs que hem fet”, va dir l’Àlex.
I els 125 boxejadors i boxejadores de la colla Fins que ens fotin fora! paguen de matrícula per entrenar-se en aquest gimnàs “200 euros, i ens entra tot, menjar, beure, disfressa i modista”. El que no sabem, perquè el cap de colla no el va especificar és si gaudir del jacuzzi després de l’entrenament entra dins la matrícula o s’ha d’abonar un suplement.

Parlant de la festa de disfresses, l’Àlex Baiges creu que “el Carnaval de Roses ha millorat, al menys l’any passat, on tothom, organització i participants, van quedar contents”.  

Gots reciclables

Els gots reciclables encara no és un tema que s’ha plantejat aquesta colla i per això “continuarem utilitzant gots de plàstic”, va reconèixer Baiges.

Atractiu turístic?

Per al cap de colla de la Fins que ens fotin fora! el Carnaval “és un atractiu turístic però hauria de ser més, perquè jo sé de gent que el dissabte prefereix anar al de Llançà abans que venir a Roses, i el nostre hauria de ser el millor perquè tothom volgués venir a aquí”, ha significat l’Àlex.

Cada any menys colles

El fet que hagin minvat el número de colles és degut per aquest cap de colla “per diferents motius”, sense voler entrar en més detalls.

La nau de les carrosses

La nau on es decoren entre vint i trenta carrosses “és molt important pel Carnaval, ha afirmat el cap de colla, “si no existís moltes colles, entre d’elles nosaltres, no podríem fer la carrossa”.