Cinema a la Fresca

A Corre Cuita estan fent la seva carrossa per poder sortir a les desfilades del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2022
"Fes la foto ràpid que es refreda l'arròs", ens van dir aquests futurs Capitans Amèrica alhora d'immortalitzar-los

Official Dealer Gas Monkey GarageLa colla A Corre Cuita fa 15 dies justos que s’ha posat a treballar en la carrossa, però els seus membres asseguren que acabaran a temps, i ens ho creiem perquè els hi ajuda el Capità Amèrica

L’1 de febrer el Consell de Carnaval va decidir que se celebraria la festa de disfresses de Roses en les seves dates originals, és a dir, aquest proper cap de setmana. I sis dies després d’aquesta decisió, la colla A Corre Cuita es va posar a treballar en la seva carrossa “perquè fins que no es prengués una decisió final no volíem invertir temps i diners, així que fins que no ha estat tot ben lligat no ens hem posat a treballar… A corre cuita!”, va dir en Carles Ferrer, un dels cap d’aquesta colla que no fa falta que expliquem perquè van decidir posar-li aquest nom, oi?

Una decisió pressa a última hora per part del Consell que per Ferrer “ha estat lògica i comprensible, ja es va quedar al setembre que ens faria el just per poder sortir, invertint 4 euros. Hem començat tard, però acabarem a temps”.
De moment, el que sí que s’acaben a temps els homes d’aquesta colla són les paelles que elaboren quan van treballar a la carrossa…
Perquè mentre ells s’atipen, qui coi fa les disfresses, o es comprada?, “no, no les fa la meva dona, que té els dits plens de penellons de tant cosir”, va dir el cap de colla, per desvetllar tot seguit que “anirem disfressats del Capità Amèrica”. I per tant la carrossa anirà decorada de “res, pintada de blanc, una diana, quatre llums i ja està, senzilleta”.

De veritat, que el superherois d’avui dia ja no són com els d’abans. Temps enrere eren súpers, alts, forts, guapos, cavallers, galants i actualment, si ens hem fixar pel que vam veure del gènere masculí d’aquesta colla podem asseverar que el món dels superherois ha canviat molt!

Oju, que no volem dir que no siguin alts, forts, cavallers i galants, però com la “guapura” és tant en relativa… No hase falta desí nada más!

Així, que de sort ja en té la A Corre Cuita de comptar amb un grup de dones estupendes i maques per mantenir el prestigi de la colla ben alt durant les desfilades del Carnaval de Roses.

Bé, cal a dir que el cap de colla, va dir que “la fem senzilleta per guardar uns poc de diners per fer Barraques bé”. No sabem si amb el “fer Barraques bé” va voler dir que decorarien la Barraca…

Així, que cadascú dels 54 Capitans Amèrica pagaran “el mateix que l’últim carnaval, 50 euros per la carrossa i en la disfressa si pagàvem 45 euros, enguany són 30 perquè la tela és de menys qualitat”, va dir en Carles, tot i que no ens quadren els números, perquè si fa dos anys van pagar de quota uns 150 euros enguany seran uns 80, o sigui que el mateix que l’últim Carnaval va a ser que no!

El que va a ser que sí és que per només 30 euros la disfressa, més que de Capità Amèrica aniran disfressats de Cabo Xusquero Amèrica, i de super poders… Ni parlar-ne!

Són les conseqüències de la pandèmia, que ni els superherois se salven, per això durant les desfilades del Carnaval de Roses aniran A Corre Cuita!