A França ja coneixen millor que Roses és una Vila amb unes condicions òptimes per a la pràctica del Triatló

Triatló a Roses
L'acte es va portar a terme al Comité Regional Olympique et Sportif- CROS Occitanie, de Toulouse

Roses dona a conèixer la seva oferta d’instal·lacions i allotjament per a triatletes al Comité Regional Olympique et Sportif- CROS Occitanie, a la ciutat de Toulose

Turisme de Roses ha dut a terme aquesta setmana una presentació a clubs de triatló francesos per donar-los a conèixer les instal·lacions i recursos que ofereix la població a esportistes i clubs que practiquen aquesta disciplina. La presentació s’ha emmarcat dins del Pla d’Objectius i Accions del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, i més concretament dins les accions del Club de Màrqueting de Turisme Esportiu al qual pertany Roses.

L’acte va tenir lloc aquest passat dimarts, 20 de setembre, al Comité Regional Olympique et Sportif- CROS Occitanie, a la ciutat de Toulose. La presentació de la destinació esportiva de Roses tenia per objectiu promocionar les òptimes condicions del municipi per a la pràctica del triatló, així com l’àmplia oferta de serveis complementaris per a les estades d’esportistes i clubs. Va aplegar una quinzena de participants, entre els qual hi havia membres de juntes directives, entrenadors i socis de clubs de triatló de la regió d’Occitània.

Al llarg de la sessió, en format de sessió informal networking, es van anar desgranant les característiques dels diferents equipaments i instal·lacions per a triatletes de què disposa el municipi, tals com el carril de natació en aigües obertes, la piscina municipal, una àmplia xarxa de rutes ciclistes i per de running; així com els allotjaments de la població especialitzats en estades esportives.