A partir de demà, 1 de juliol, es poden sol·licitar les subvencions de la Zona Blava de Castelló d’Empúries

Subvenció Zona Blava Castelló d'Empúries
De l'1 de juliol fins al 31 d'octubre es pot sol·licitar la subvenció de la Zona Blava de Castelló d'Empúries i Empuriabrava

Les persones titulars de l’abonament de la Zona Blava de Castelló d’Empúries, empreses i autònoms que desenvolupin la seva activitat al municipi es poden beneficiar d’aquestes subvencions

A partir d’aquest dimecres es  podran presentar les sol·licituds per a les subvencions de la zona blava. Tal com s’ha anat explicant els últims dies, enguany l’Ajuntament subvencionarà la Zona Blava al nostre municipi com a mesura de reactivació econòmica arran de la crisi provocada per la COVID-19. Avui s’han publicat les bases de les subvencions al Butlletí Oficial de la Província (BOP)  i a partir de demà ja es podran sol·licitar. 

 Qui es podrà beneficiar d’aquestes subvencions?

Les persones titulars de l’abonament de la Zona Blava del municipi de Castelló d’Empúries

Empreses i autònoms del municipi que desenvolupin la seva activitat a Castelló d’Empúries

Documentació necessària per a la presentació de la sol·licitud:

  • Persones titulars de l’abonament: s’ha de presentar una instància genèrica en què es sol·licita la subvenció, el document acreditatiu del  pagament de l’abonament a més d’un document acreditatiu de la titularitat del compte bancari, on s’ha d’efectuar el pagament de la subvenció. El tràmit es podrà portar a terme de forma telemàtica o presencial a les oficines de l’OMAC amb cita prèvia.
  • Empreses dels municipis: cal presentar una instància genèrica  en què es sol·licita la subvenció, adjuntar-hi els tiquets originals,  que siguin de fins a un màxim de dues hores d’estacionament,  i el  document acreditatiu de la titularitat del compte bancari on s’ha d’efectuar el pagament de la subvenció.  El tràmit només es podrà efectuar de forma presencial a les oficines de  l’OMAC amb cita prèvia.

El termini de la presentació comença l’endemà de la publicació de la convocatòria és a dir demà, dimecres 1 de juliol, i acabarà el 31 d’octubre. Recordem que les instàncies presentades fora de termini quedaran excloses.