Roses Cultura

A partir de demà dilluns canvia la manera de comunicar els positius amb un test d’automostra al departament de Salut

Coronavirus a Roses
Resultat positiu amb un test d'automostra

Demà, 28 de febrer, deixa d’estar habilitada la via excepcional per comunicar el resultat del test d’automostra positiu a les farmàcies i s’haurà de fer la notificació del resultat a través de l’eConsulta o el web citasalut.gencat.cat

Davant la millora de la situació epidemiològica, a partir de dilluns, deixarà d’estar habilitada la via excepcional de notificació telefònica del resultat positiu d’un test d’automostra a través de les farmàcies. Els ciutadans i les ciutadanes podran continuar notificant el resultat dels tests d’automostra a través dels circuits telemàtics habituals: l’eConsulta des de La Meva Salut o a través del web citasalut.gencat.cat, a l’apartat Símptomes de la COVID-19. També podran contactar amb el seu centre d’atenció primària.

El Departament de Salut i el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya van establir a principis de gener aquesta via de comunicació, de forma excepcional. Salut reitera l’agraïment a les farmàcies per la seva predisposició i la seva implicació.