Suquet de peix de Rose

A presó un home que transportava més de 19 kg de marihuana, una arma de foc i 60.000 € a l’Alt Empordà

Mossos d'Esquadra
Droga, diners i l'arma intervinguda pels Mossos d'Esquadra

L’home, detectat pels Mossos d’Esquadra l’àrea de servei a l’AP7, a l’alçada de Capmany, també portava heroïna, dosis d’LSD i MDMA en pols, substàncies valorades en el mercat il·lícit en 52.803 €

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de La Jonquera van detenir el dia 18 de gener un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença il·lícita d’armes.  

Els fets van succeir el dia 18 de gener durant un patrullatge per l’àrea de servei de Capmany (Alt Empordà), en el marc del dispositiu establert amb la finalitat de prevenir els furts a les àrees de descans de l’AP7. Pels volts de les 4 de la matinada, una dotació policial va detectar l’ocupant d’un turisme amb una actitud sospitosa.  

Concretament, en detectar la policia va fer veure que dormia. A més, quan a petició dels agents va baixar el vidre del cotxe, van notar una forta olor de marihuana.  

A l’interior del vehicle li van trobar set bosses amb 19,31 quilograms de cabdells de marihuana, 20 tauletes d’haixix, dues peces d’heroïna de 5,26 grams,  5 pastilles d’èxtasis, MDMA en pols, 5 dosis d’LSD, un pot amb substància de tall i 198 vaporitzadors de marihuana. El valor de les substàncies intervingudes al mercat il·lícit és de 52.803 €. 

A més, també li van intervenir una arma de foc curta amb munició i 60.875 € en metàl·lic. 

Davant d’aquests indicis els mossos van detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes. 

El detingut amb antecedents va passar ahir a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar el seu ingrés a presó.