Roses Cultura

A punt d’exhaurir-se les entrades per al espectacle ‘Bona Gent’ que Quim Masferrer farà en una doble sessió

Bona Gent amb Quim Masferrer
L'artista Quim Masferrer

Quim Masferrer porta aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses l’espectacle ‘Bona Gent’ en dues sessions, la primera a les 17:30 hores, i la segona a les 20:15 h

Quim Masferrer tenia programat actuar aquest dissabte, 18 de març, al Teatre de Roses, només en una única funció a les 20:15 hores. Però, davant la demanda per part de la ciutadania en poder assistir a la funció, l’Àrea de Cultura i Festes va negociar amb la productora de l’artista que actués en una segona sessió del mateix dissabte.

Així, després d’exhaurir les localitats del seu espectacle ‘Bona Gent’ per a la sessió vespertina, el Teatre Municipal de Roses va obrir la venda d’entrades per a una nova sessió concertada amb l’artista a les 17.30 hores que estan a punt també d’esgotar-se. Les darreres localitats es poden adquirir a rosescultura.cat.

Amb ‘Bona Gent’, Quim Masferrer ret homenatge al públic, peça clau del teatre que durant anys, dècades, segles… ha estat oblidada mentre s’aplaudia a actors, actrius, dramatúrgies, direccions, escenografies… Per això, l’artista ha decidit viatjar per sales i teatres oferint un espectacle únic i impossible de repetir, on un protagonista, o millor dit, molts protagonistes, escriuran l’argument d’aquesta experiència, i on Quim Masferrer en serà l’espectador.

Un muntatge que escolta les històries del públic i que ja ha sobrepassat els 150.000 espectadors en 250 funcions, trencant la quarta paret, la que separa l’escenari del públic, per portar l’acció a la platea.