A Roses, el 10 d’agost, nedem contra el càncer

Nedem contra el càncer

El dissabte, dia 10 d’agost, la Piscina de Roses acull la jornada solidària ‘Nedem pel càncer’, organitzada pel Club de Natació Swimfaster

Nedem contra el càncerEl pròxim 10 d’agost, la piscina municipal de Roses serà l’escenari de la Jornada Solidària ‘Nedem pel Càncer Roses’13’, que té per objectiu recaptar diners que seran distribuïts, al 50%, entre la Fundació Roses contra el Càncer i l’entitat Tramuntanets, Associació de pares i mares amb infants discapacitats de Roses.

S’ha establert una entrada solidària a la piscina que serà de 3 euros i tots els participants podran gaudir de diferents activitats de caràcter familiar, amb música, actuacions, inflables i altres entreteniments., com per exemple, inflables per a la mainada, carrils disponibles per nedar, Dj’s en directe i classes de correcció de crol.

L’entrada  al cost de 3 euros té un preu simbòlic, ja que anirà acompanyada d’un obsequi per a cada participant: un casquet de bany de silicona especialment dissenyat per a l’ocasió. A més, tota la gent que nedi pel càncer s’endurà, a més, un regal i una fotografia de record.

Les activitats es mantindran entre les 8 i les 14 hores  i entre les 16 i les 19 hores. La Jornada està

Cal remarcar que els beneficis que s’obtinguin durant tota la jornada, organitzada pel club natació Swimfaster,  es destinaran a les dues entitats col·laboradores: Fundació Roses Contra el càncer i Associació Tramuntanets.