A Roses es pot aprendre la pràctica de molts esports, ara també a jugar a Pàdel

Curs de Pàdel a Roses

Curs trimestral de Pàdel al Club de Tennis de Roses per als abonats de la Piscina Municipal

Curs de Pàdel a RosesLa Piscina de Roses és molt més que una instal·lació a on es pot anar a nedar. Els abonats i usuaris ho saben prou bé, ja que l’equipament disposa de gimnàs, sala d’aeròbic per balla zumba o sala de spinning, entre d’altres modalitats esportives per tal de mantenir la forma i trobar-se en un bon estat de salut. Sense oblidar el jacuzzi, la sauna o la sala de vapor per aquells que es volen relaxar després d’una bona sessió de natació, de gimnàs o activitat aeròbica.

I a partir d’ara els abonats també podran gaudir del joc de la raqueta de pàdel, ja que a partir de dimarts, 12 de gener, la Piscina Municipal posa en marxa un curs trimestral d’aquest esport de pilota que es juga per parelles.

Un curs que se celebrarà fins al 17 de març i que es portarà a terme a les instal·lacions del Club Tennis Roses i en el que els interessats podran escollir entre tres horaris disponibles:

  • Dimarts de 15.15 a 16.15 hores
  • Dimecres 9.30 a 10.30 hores
  • Dijous de 9.30 a 10.30 hores

El preu per als abonats de la Piscina de Roses serà de 54,40 € tot el trimestre i cal fer la inscripció directament a la recepció de la instal·lació municipal.