A Roses es va disputar la 2ª prova del IV Circuit Beach Volley Costa Brava 2013

La prova es va celebrar, com ja es habitual a l’organització dels tornejos de Vòlei a Roses, a la platja de Santa Margarida, davant de l’hotel Monterrey

Circuit Beah Volley Costa BravaEl Circuit Beach Volley Costa Brava 2013 és una lliga amateur creada el 2009 amb l’objectiu principal de promoure per les millors platges de la Costa Brava, i en un ambient lúdic i festiu , la pràctica del Vòlei Platja.

Enguany és el primer cop que una de les badies més boniques del món,  Roses,  acull una prova d’aquest Circuit, i ho va fer a la platja de Santa Margarida, davant l’hotel Monterrey, zona que des de fa uns anys s’ha convertit en l’indret habitual per a la pràctica d’aquest esport.
“Vam voler venir a Roses perquè vam saber que aquí s’organitzaven competicions i hi ha gran afició”, va afirmar l’organitzador d’ aquest circuit de Vòlei, Guillem Mas.

I una vuitantena de jugadors es van inscriure per participar en aquest torneig, “quan normalment  a les altres platges a les que hi anem solen participar uns 150. Però  és lògic si tenim en compte que és el primer cop que venim a Roses”, va assenyalar en Guillem, afegint que l’any vinent els agradaria tornar a fer una prova a les platges rosinques  d’aquest Circuit Beach Volley Costa Brava.

80 participants que es van dividir en  30 equips, 6 a la categoria femenina de 2×2, deu a la categoria mixta 4×4 i catorze a la categoria masculina 2×2.

En noies l’equip guanyador va ser l’M&M’s, que es va imposar a la final al Laura&Joana . En Mistes el Tom Tom va quedar primer, sent el segon classificat l’Inter 2.0; i a la categoria masculina es va emportar el trofeu de guanyador el Willy Phillipe al derrotar al Germanets.

Destacar que tots els partits es van disputar a un set de 21 punts.

La primera prova d’aquest IV Circuit Beach Volley Costa Brava 2013, que costa de 7 tornejos es va celebrar a la Platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols el passat 13 de juliol.  Ahir es va fer la segona a Roses, i entre aquest mes de juliol i el proper agost se celebraran les cinc restants a:

• Platja Gran Estartit – L’Estartit (27/07/2013)
  • Platja Gran – Sant Antoni de Calonge (03/08/2013)