Fira de la Rosa de Roses

“A Roses hi ha molta competència per fer la millor carrossa”

Carnaval de Roses 2019
Els diferents premiats del concurs del Carnaval de Roses 2019

La colla del Tech guanya els premis a la millor carrossa i disfressa, i la colla Los Nenucos al de millor coreografia del concurs del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2019
Els diferents premiats del concurs del Carnaval de Roses 2019

Ahir al vespre es van desvetllar els guanyadors de la diferents categories del concurs del Carnaval de Roses (vegeu taula de premiats a sota)

I un any més la colla del Tech va triomfar emportant-se dos de tres premis convocats, el de millor carrossa i el de millor disfressa. Què millor manera per celebrar els 25 anys que fa que aquesta colla hi participa al Carnaval de Roses.

I un dels artífex d’aconseguir que la carrossa del Tech sempre sigui la més bonica del Carnaval de Roses és en Ferran Busquets, un dels membres de la colla, el qual es va mostrar molt content per veure recompensat un esforç, un treball, que ell i els seus companys porten a terme des del passat mes de juliol. “Sí, no puc dir un altre cosa, dos anys seguit guanyant els millor premis l’any passat la colla de Tech va fer ple en les tres categories- no es una cosa que buscàvem, de veritat, però ens fa molta il·lusió”.

Un premis dedicats a Xavi Falcó

Aquests dos premis, el de millor carrossa i millor coreografia, els va voler dedicar el cap de la colla del Tech, Simon Rodríguez, a Xavi Falcó, “el qual va tenir un greu i sobtat problema de salut que ens va fer replantejar si fer Barraques l’any passat i si participar en el Carnaval d’enguany. Sortosament, tot va sortir, en Xavi està entre nosaltres i li volem dedicar aquest dos premis”.

Segons Busquets, “tots ho teníem a dintre, volíem fer alguna cosa per celebrar que està bé, i ara ha estat un moment especial dedicant-li aquest premis, perquè és un membre fonamental de la colla”.

Per a en Ferran Busquets, “hi ha molta competència a Roses per fer la millor carrossa, i la prova està en la qualitat de les que s’han presentat aquest any, tot és posar-s’hi i dedicar-li molt de temps i treball”.

Premi a la millor coreografia

El premi a la millor coreografia se’l va emportar la colla Los Nenucos gràcies a un ball molt original, treballat i vistós.

CONCURS DEL CARNAVAL DE ROSES 2019
Premis Carrossa Coreografia Disfressa
1er Colla del Tech Colla Los Nenucos Colla del Tech
2on Colla Wendy’s Club Colla de l’Edu Galuttos i Perretis
3er Colla Los Nenucos Els últims ànecs Colla Sant Tornem-hi
4art Colla Los Regateros Los Regateros Colla De què anem?
Colla Sant Tornem-hi Colla A Corre Cuita Colla Wendys Club