A Roses se la coneixerà un dia, també, per la Cantarella

VI Cantarella de Roses

L'envelat de la plaça Frederic Rahola ple a vessar durant la celebració de la VI Cantarella de Roses

9 centres educatius de Roses, Palau-saverdera i Pau han participat a la VI Cantarella de la Vila rosinca

VI Cantarella de Roses
L’envelat de la plaça Frederic Rahola ple a vessar durant la celebració de la VI Cantarella de Roses

L’escola de Pau, l’escola Martí Inglès de Palau-saverdera, els col·legis Montserrat Vayreda, Els Grecs, Narcís Monturiol i Jaume Vicens Vives de Roses, així com els instituts Cap Norfeu, Illa de Rodes i Centre Escolar Emporda han estat els 9 centres educatius que han participat a la VI Cantarella de Roses, que s’ha celebrat com ja és tradicional a la plaça Frederic Rahola. Un activitat musical estudiantil que en els seus sis anys d’existència ja està molt arrelada a la Vila. Un èxit gràcies a l’interès de tots els agents implicats, professorat, alumnes, familiars i administració local. Una consolidació tal de l’activitat que, amb el temps, Roses també serà coneguda per la Cantarella.

Un VI Cantarella dedicada avui al “companyerisme i a no deixar-se enganyar per les aparences”, ha afirmat la coordinadora de la Cantarella, Mireia Gibert. Per aquest motiu, els alumnes de 1er d’ESO del Centre Escolar Empordà han representat enguany la vida d’una jove estrella de la música, en Dani, pel qual el jovent està molt enlluernat pel seu èxit. Però un petit un problema de veu li fa caure tot el seu món meravellós, un món d’aparences.

Més de 300 alumnes han participat en aquesta activitat musical on han cantat, entre d’altres, ‘Pantalons curts i els genolls pelats’ i ‘Descafeinat’ de Els Pets, ‘Invencibles’ de Els Catarres o ‘Que ens deixen en pau’ de The Crossing. En total 9 temes amb l’acompanyament musical de Cantarella Band, grup de músic que es reuneixen aquest dia per participar en l’activitat escolar.

La Cantarella ha finalitzat, com és habitual, amb la cançó ‘Miralls de Pau’. Tema que, recordem, l’any passat es va emmarcar dins la proposta que es va fer arreu de tot Catalunya, on totes els centres educatius de primària i secundària la van cantar, en dies diferents, per això, en contra de la Llei Wert, la qual volia suprimir o bé reduir la música dels centres educatius.

Sembla que no passi el temps.