A Roses també ens mullarem per l’esclerosi múltiple

Mulla't per l’esclerosi múltiple

El proper dilluns, 15 de juliol, la Piscina Municipal de Roses acollirà per tretzè any consecutiu la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

El Mulla’t és, una acció de sensibilització social i de natació solidària a benefici de les persones afectades per esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurològica del sistema nerviós central.
I la Piscina Municipal de Roses el 15 de juliol des de les 7 del matí fins les 10 de a nit, també s’hi sumarà, com cada any, a aquesta campanya. “És un petit gest, la manera d’aportar el nostre gra de sorra el de posar a disposició de la ciutadania aquesta instal·lació municipal per tal de poder donar més visibilitat a l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que molt sovint té símptomes invisibles com la fatiga, el dolor, la tristesa i que canvien la vida de la persona que la pateix”, ha manifestat la presidenta delegada de la Piscina de Roses, Vero Medina, la  qual va “animar a la gent que vingui a la piscina i nadi unes braçades que es convertiran en diners destinats a molta gent que ho necessita”.

Marxandatge Mulla’t

L’entrada a la Piscina serà lliure, i només caldrà que cada participant nedi els metres que desitgi i que col·labori fent un donatiu i/o comprant algun dels materials realitzats per a la campanya, amb un disseny ben original i exclusiu: samarretes, bosses, tovalloles, gorres… Tota la recaptació es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple i d’aquesta manera es col·laborarà a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i a donar suport a la recerca.

El gran salt

A les 12.30h hi haurà el gran salt col·lectiu del Mulla’t. Tots els assistents, de forma coordinada, faran aquest acte simbòlic de suport als afectats per aquesta malaltia.  

Una remullada ben divertida!

Cal destacar que de les 16.30 fins a les 19.30h, s’instal·larà un recorregut amb inflables aquàtics perquè les famílies que vinguin a mullar-se per l’esclerosi múltiple s’ho passin d’allò més bé. Seguint la normativa de la piscina, els menors de 14 anys cal que vinguin acompanyats d’un adult que se’n faci càrrec a la zona de bany. 

Les xifres

L’any passat, a la Piscina de Roses, es varen nedar 102.000 metres i es van recaptar 796 €. 

A tot el país

Són més de 600 piscines les que s’adhereixen a la campanya i que col·laboren per la causa, la majoria de les quals duen a terme l’esdeveniment el diumenge 14 de juliol.

 A Roses, però, ho farem just l’endemà, el dilluns dia 15. Sé solidari, anota-ho a l’agenda i MULLA’T!