Abonar-se a la Piscina de Roses significa salut… I descomptes a dojo en molts comerços i activitats de la Vila

Piscina Municipal de Roses

Descomptes en viatges, informàtica, restaurants o esports són algunes de les possibilitats que ofereix ser soci de la Piscina de Roses

Piscina Municipal de RosesEl que és usuari de la Piscina de Roses sap dels beneficis que té per la seva salut, perquè no descobrim la sopa d’all si diem que esport és igual a salut. Però, abonar-se a la Piscina Municipal de la Vila rosinca no només significa tenir salut física, sinó també econòmica, perquè el fet de ser abonat de la instal·lació aquàtica municipal dóna una sèrie d’avantatges que, per tan sols per tenir la possibilitat de gaudir-les, val la pena fer-se soci, i per a mostra un botó… Ple d’avantatges:

  • A les oficines de Viatges Viñolas presentant la teva targeta d’abonat obtindràs un codi descompte (-10% en creuers, -10€ en avions i -5% en viatges) per a totes les reserves que facis des de la seva pàgina web.
  • A Informàtica NCS, presentant la teva targeta d’abonat tindràs un 15% de descompte en el servei tècnic.
  • A Multiópticas Roses i Empuriabrava, ofereixen un 20% de descompte en tots els seus productes (excepte ofertes i promocions) als abonats a la Piscina.
  • A Sk Kayak ofereixen un 15% de descompte als socis de la Piscina en totes les activitats de l’escola.
  • Un descompte d’un 10% en la compra de material en estoc a la botiga de Llançà i un 2×1 en els cursos de caiac nivell I, II i III.
  • A la Pizzeria Restaurant MARECHIARO tindràs la segona beguda gratuïta de dilluns a dijous. I si fas la comanda online que sigui major de 20€ tindràs un altre pizza de regal (cal posar el número d’abonat a l’apartat comentaris).
  • Al Parc Aquàtic Aqua Brava tindràs un 10% de descompte presentant la teva targeta d’abonat +el DNI i els dies 20 i 21 de juny i 5 i 6 de setembre tenen una Promoció especial 2×1 per als socis de la Piscina presentant el DNI + el tiquet descompte que pots demanar a la mateixa Piscina.
  • A Cinemes Roses, presentant la teva targeta d’abonat tindràs preu reduït en l’entrada tots els dies, caps de setmana i festius inclosos.
  • Al Club Tennis Roses: pàdel i tennis, ofereixen condicions preferencials als socis de la Piscina presentant el tiquet descompte que podeu demanar a la recepció de la Piscina.
  • Swimfaster ofereix un 15% de descompte en els seus serveis d’entrenaments personals als abonats a la Piscina.

Algú dóna més? Potser, però ho desconeixem.