Aclariment de Magda Casamitjana sobre les dietes al Consorci de la Costa Brava

Magda Casamitjana

Consorci de la Costa BravaEl mandat 2007-2011 vaig ser alcaldessa de Roses i també Presidenta del Consorci de la Costa Brava. Em va precedir els dos mandats anteriors el que era alcalde de Roses el Sr. Carles Páramo.

Després de sentir i llegir les últimes notícies sobre les dietes dels representants dels Ajuntaments i membres del Consell d’Administració del Consorci i del seu President, vull precisar el següent:

  • En una de les primeres reunions que vaig presidir com a presidenta del Consorci el gerent, el Sr. Manel Serra, em va informar que els representants del Consell d’Administració cobraven 150€ la sessió i que el fins ara president del Consorci, el Sr. Carles Páramo, s’havia doblat l’assignació i cobrava 300€ la sessió, mentre els altres representants mantenien els 150€.
  • A la mateixa sessió, jo, com a Presidenta del Consorci de la Costa Brava, vaig dir que mentre jo fos la Presidenta tots i totes els membres del Consell d’Administració cobraríem igual i que no apujaríem l’assignació i la mantindríem a 150€. I per tant, vaig rebaixar l’assignació de la presidenta a la meitat.
  • Dic això perquè el president de la Diputació, el Sr. Giraut, i la resta de diputats i diputades de la Diputació de Girona sàpiguen que el Sr. Páramo no diu la veritat i que ell sí es va doblar l’assignació durant el seu mandat 300€, i per tant, no estava gens congelada la seva assignació i no era 150€, com vol fer creure ara a tothom.
  • Ara s’ha trobat que jo vaig deixar l’assignació a 150€ i que ara cobra la meitat del que cobrava fa 6 anys.

Aprofito l’avinentesa per a dir que Páramo va cessar el Gerent Manel Serra de males maneres i sense cap raó que no fos una de personal. Que ara el Consorci de la Costa Brava ha d’indemnitzar qui va ser incorrectament cessat amb 300.000€ dels diners dels nostres Ajuntaments, i per tant, dels contribuents.

No entenc com encara el president de la Diputació de Girona, el Sr. Joan Giraut, manté el Sr. Páramo com a president del Consorci de la Costa Brava.

Magda Casamitjana i Aguilà

Presidenta del Consorci de la Costa Brava 2007-2011